Denimskjorte og platforms

skjorte Zara// jeans 5units (på udsalg her)// sko Lacoste L!ve

For mindre end et par måneder siden udtalte jeg til Bazar, at en ting man aldrig ville se mig i, var sko med platformsåler. Gerne plateau, gerne kilehæl, men aldrig platforme (lige høje hele vejen rundt). Syntes, at jeg havde haft min (lidt for alvorlige) affære med Buffalo-skoene dengang i sluthalvfemserne (havde hele tre par, hvilket var lidt af en bedrift for en 8.-9. klasses pige).

Man har et standpunkt til man tager et nyt ikke? Hvilket for mit vedkommende aldrig er så sandt, som når det drejer sig om mode og trends. Og de her forvoksede gårdsangersko, som jeg fik af mine rare kollegaer hos Noise PR Fashion, har ramt mig lidt. Jeg synes de er nuttede i deres kluntethed og alligevel så enkle, at de var perfekte til et meget casual og næsten pyjamas-agtigt skjorte og jeans-outfit. Og så er de ekstra, men behagelige, centimeter jo heller ikke at kimse ad. Dog er jeg ikke blevet helt omvendt (endnu), tror at de her er mere end rigeligt udi platformsko til de næste ti år for mit vedkommende :)

Denimskjorten er i øvrigt den samme som på gårsdagens indlæg, den er virkelig en garderobefavorit og går til næsten alt. Her er den dog vist i strøget tilstand i modsætning til i går ;)

Ovenviste billeder har min søde kollega Cindie taget, tjek hendes seje blog ud her.

ENGLISH RECAP: A very comfy and casual outfit from last week.

(Visited 384 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Virkelig er lækkert casual outfit – i like
    – E, Malene Birger nederdelen du havde fået lov at låne, hvornår kan man få fingrene i den?

  2. Tænkte som det første da jeg så det øverste billede: send mig den skjorte! Men kan se at du nok ikke lige skiller dig af med den :-) Den er SÅ perfekt!

    Er i øvrigt enig i dig med skoene, den tid er ovre ;-)

  3. Haha, du har jo helt ret! Jeg ender også altid med at ændre mening om diverse trends, der dukker op :-) Skoene er virkelig fine, og så glæder de dig godt.
    Både bukser og skjorte er super lækre også! Striber og denim er en ret skøn kombi.

  4. igen ser du super skøn ud :) er især vild med bukserne, hvad str har du dem i? bare lie for at få en ide’ om hvordan de er :)