Sporty poleret

lædernederdel Second Female// tee Second Female// taske Caia of Sweden// sandaler Apair// øreringe Blonde Accesories// ur Daniel Wellington// ringe og armring Mille Rubow// solbriller Prada// neglelak Essie Sand Tropez + Croc n’ Chic

Jeg er vildt begejstret for de mange lædernederdele og -shorts med elastik- og snøreluk vi ser for tiden. Sådan en pæn måde at være sporty, men på en lidt mere stilig og tjekket måde.

Det er fredag og jeg glæder mig som et lille barn til en weekend uden planer. Eller næsten uden planer. Det er med nød og næppe lykkedes mig at holde lørdag helt fri for aftaler og sådan en lørdag hvor der er helt frit valg til at lave alt eller intet er noget af det allerbedste jeg ved.

God weekend til jer!

ENGLISH RECAP: I really like all of the sporty takes on leather shorts and skirts that have popped up lately. It makes a sporty yet polished and put together look easy to attain.

(Visited 658 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Jeg har læst med i et par år efterhånden, men jeg har vidst aldrig fået fortalt dig, hvor ufattelig smuk, jeg synes du er! :-)

  2. Jeg er vild med alle dine nederdele og den måde du kombinerer dem på med forskellige t-shirt, det har været til stor inspiration- så mange tak herfra :)