Billeder fra Bazar

Foto: Nellie Møberg for Bazar

Har netop fået nogle af de billeder, der var i sidste nummer af Bazar og tænkte at jeg også lige ville vise jer dem, da det er lidt nemmere at se detaljerne sådan end på de mindre billeder i bladet. Det var den hyggeligste dag, da vi skød dem (og en masse fra mit hjem + garderobe). Stylist Julie, fotograf Nellie og jeg faldt bare i hak og havde det rigtig rart, hvilket jeg også synes de fine billeder afspejler.

Planlægger i øvrigt at bage/lave noget lækkert i weekenden, hvor jeg endelig har lidt tid til at hygge i køkkenet. Er der noget I savner en opskrift på?

ENGLISH RECAP: Some pictures I had taken for Danish magazine Bazar a couple of months ago. I really like them (and how often do you really like pictures of yourself?) and owe it to the sweet stylist and photographer.

(Visited 445 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

68 Kommentarer

 1. Hvor er det nogle fine billeder!

  Og hvor er det sjovt at se Nellies navn nævnt. Jeg sad ved siden af hende hele året på efterskolen (way back), og det er desværre efterhånden mange år siden jeg har set hende. :)

 2. Hej! Ja jeg mangler en opskrift på god solid sommerret/salat uden kød som min kæreste også gider spise uden skepsis! Jeg prøver at blive bedre til at bruge linser og forskellige bønner i køkkenet, men inspiration mangler lidt – så hjælp er kærkommen :)

 3. Rigtigt gode billeder, og sjovt at have fulgt dig igennem så lang tid og fulgt med i din “berømmelse”.

  Mvh Jacob

 4. Hvor er det vildt, at du har været i Bazar! Synes simpelthen det er så sejt!!
  Med hensyn til bagværk, så har jeg crawet en rigtig jordbærtærte hele sommeren, men jeg har ikke haft modet til selv at lave den – måske du har? :)

  1. Mange tak :D Jordbærtærteønske er hermed modtaget, dog er jordbærsæsonen (for de danske i alle tilfælde) slut, så måske jeg gemmer den til næste sommer :)

 5. Du er så smuk!
  Ved godt du mener opskrifter på mad! MEN jeg kunne så godt tænke mig gode ideer til fine frisører (casual, kan være opsat eller løst), skal snart til bryllup og aner ikke hvad jeg skal gøre med mit hår! Er i forvejen ikke god til at sætte mit eget hår..

  1. Uh, det lyder svært og ikke helt som noget efter min næse, men vil overveje den. Må der være lidt sundt fedt? For hvidt brød og sukker er nemt nok at undgå, men synes næsten det bliver for trist hvis der heller ikke må være æg, nødder osv. :)

 6. Fine billeder.
  Må jeg spørge dig hvor din flotte plakat hvor der står tillmans på er købt?

  1. Og jeg vil rigtig gerne vide hvad det er for en fin plakat ved siden af den, der står Tillmans på? Den med luftballonen ;-)

   Du ser jo forrygende ud i HM kjolen!!

 7. Jeg elsker den kjole, har kigget på den så mange gange, men mangler lejligheden. Det er så fedt, at den vejer noget, synes jeg :-)

 8. I love the pictures!! the looks are just stunning i had some ethnic boots i have buy from Zara end also almost the same items you give me so much ideas end inspired me, its just lovely work absolutely love it

 9. Du ser stanglækker ud !! :)
  Jeg smutter i sommerhus lørdag morgen (i regnvejr ser det ud til), og jeg planlægger at bage lidt, så en kage-opskrift ville være perfekt ;)

 10. Hey Emily! Super fine outfits! Lagde lige mærke til de lækre træ møbler i baggrunden, billede 2. Ved du hvad mærket er/hvor de er fra? Knus.

     1. Du er en engel…..
      Forresten – Malene Birger nederdelen er det en sag fra at 13?