Pailletnederdel og læderjakke

nederdel by Malene Birger// tee Part Two// jakke Inwear// sandaler Zara// taske Decadent Copenhagen// halskæde Carré// armbånd byBiehl og Elsk Hjertet// ringe byBiehl og Kinz Kanaan

Sidste modeugeoutfit og tilhørende Essie-negle herfra. Nederdelen har jeg savlet over siden jeg så den på nært hold i april. Jeg var så heldig at få lov at låne den til modeugen og kærligheden er ikke falmet af den grund. Overvejer nu om jeg skal ‘investere’ (ja, ja ved godt at tøj ikke er rigtige investeringer, men I forstår nok hvad jeg mener) i den og lade den flytte permanent ind i min garderobe, for sådan en må da næsten siges at være uundværlig ikke?

Apropos uundværlig, så må jeg lige dele min ret så dejlige afslutning på sidste hektiske uge med jer. Søndag aften efter træning og løbetur med Penny-dyret var jeg helt alene hjemme (altså bortset fra hund) og hyggede med kartoffelpizza, Snickers-is (my guilty pleasure) og The Devil Wears Prada i DVD’en. Ja, ja lyder måske ikke af alverden, men det var bare en helt perfekt aften og en god måde at slutte en fabelagtig – omend travl – uge og lade op til en ny. Hvordan ser jeres ideelle slappe-af-aften ud?

ENGLISH RECAP: Got to wear this amazing sequin skirt during Copenhagen Fashion Week. 

(Visited 1.162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Den nederdel er fantastisk. Og endnu mere fantastisk på dig.

  Og den uundværlige hygge-aften lyder bare helt perfekt. Min ideelle slappe-af-aften består muligvis af varm kakao, maoam (can’t help it), disneyfilm, nyvasket vådt hår, nattøj og et par sider i en god bog. Ren hverdagsidyl.

  1. Tak rare Rikke, av for en hyggelig slappe-af-aften du holder dig. Den er slet heller ikke dum :)

 2. Nederdelen er simpelthen SÅ fin! Men jeg kan ikke opstøve den på MB’s shop – er den ikke lanceret endnu? Tør man spørge hvad prisen kommer til at være?

   1. Fordømt! Tænkte nok, at når der stod Malene Birger på, at den ikke ligefrem var sat til foræringspris.. Suk! :)
    Men tak for svar – man må jo lure lidt når den kommer så..

 3. Skønne billeder, men jeg sukker lidt over hvor kommerciel din blog er blevet. Savner de gamle outfitbilleder, hvor din smukke slidte Balenciaga taske næsten altid hang over armen. Jeg er sikker på at du får gode penge for at flashe Decadent på post efter post, og det skal være dig velundt, for du gør et flot arbejde med bloggen, men hold op hvor er den taske dog grim, stor og klodset.

  1. Hej Maria,
   Hvis du tager et kig på denne og et par sider tilbage: http://emilysalomon.dk/category/dagens-outfit/ så er det på langt over halvdelen af billederne, den Balenciaga du taler om, der er med. Også de seneste måneder. Så synes måske at kritikken er lidt uberettiget. Jeg elsker den taske, men den er ved at være slidt op (og jeg har desværre ikke råd til en ny) + jeg synes nu engang, at det er skægt at have noget andet på af og til. Derfor havde jeg lånt nogle tasker fra Decadent under modeugen og derfor har du set dem på de seneste 3 outfit-posts. Både fordi jeg virkelig synes de er smukke (hvis du ikke gør, så er det helt ok, smag er individuelt), men også fordi jeg rigtig gerne vil promovere et virkeligt sejt dansk brand (også set i forhold til store, internationale firmaer). Det er ikke noget jeg har fået penge for (desværre haha, så kunne jeg måske købe en ny Balenciaga ;)), men jeg har fået lov at beholde ovenviste taske efterfølgende og den er jeg rigtig glad for. Så den kommer altså ‘desværre’ også på bloggen fremover, men selvfølgelig også (sikkert mest, den er jo favoritten) den slidte gamle Balenciaga osv. :)
   Kh.
   Emily

 4. Du er simpelthen så pæn. Tak fordi jeg altid kan kigge på din blog og blive mindet om, at der er et liv udenfor Rødby hvor ens bolig ikke ligger i ombygnings-rod og hvor folk tager pænt tøj og make up på, og giver mig lyst til at gøre det samme. TAK!

  1. Tak Kristina, hvor var det en sød og skæg kommentar. Held og lykke med byggeroddet og så kan jeg trøste med at der af og til også bare er rod, joggingbukser og uglet hår her på amager ;) Klem

 5. Hvor er du smuk.. suk, hvor ville jeg gerne have dit hår.. :-)

  Ved du hvornår nederdelen bliver lanceret?

  Jeg er helt vild med decadent, ejer endnu ingen tasker derfra, kun en pung/clutch. En taske står dog højt på ønskelisten, det er bare så svært at vælge hvilken. Den du har her er det big shopper?

  1. Hvor er du sød.
   Nederdelen burde være i butik nu, kan ikke se den på deres webshop endnu, men den skulle gerne være i de fysiske butikker :)

   Samme her, virkelig fine danskedesignede tasker. Denne er helt rigtigt en big shopper, med ekstra detaljer/lomme foran :)

  1. Haha… Dét var en god undskyldning, men stadig mange penge, så overvejer lige :)

 6. Fine og smukke billeder endnu engang. <3

  Hyggeaftenen lyder perfekt. Jeg landede i Kastrup ret sent i går, så min hyggeaften bliver til en hyggedag i dag. Med mad der er let at lave, kolde Faxe Kondi (!) og chips.

 7. Eeeej så pænt!
  Hvis der er nogen, der kan være både funky og ultraelegant på én og samme gang, så er det dælme dig :-) Den nederdel er bare flot.

 8. Hvornår har du købt de fine sandaler?? Kan ikke finde dem på zara s hjemmeside el zara i Fields:-(((

 9. Du er så smuk Emily! Jeg har beundret den nederdel lige siden du vidste den første gang på bloggen. Den er virkelig pæn.

  1. Første blog jeg kigger med på, ved ikke hvad der gør det…
   Du virker så dejlig jordnær, almindelig & alligevel helt speciel! :)

   & husk.. vel er nederdelen skøn. men nederdelx2 el. ny balenciaga…

 10. Sikke nogle fine negle :)

  Er det en neglelak, sticks eller hvordan har du fået dem lavet? :)

 11. Savler stadig over den nederdel :) Må man være så indiskret at spørge hvilken str du har den i?