Tone i tone

skjorte og nederdel Rützou// sko Zara (gamle)// taske Decadent Copenhagen// ringe Mille Rubow, Kinz Kanaan og RebekkaRebekka

Lige et hurtigt lille indlæg med billeder fra i går. Tone-i-tone outfit med et par grå kontraster og ditto negle lavet af en af Essies dygtige nail artists (og selvfølgelig med Essie-farver), inden jeg skulle se Freya Dalsjøs fantastiske show på Rådhuset. NU er jeg på vej til 30-års fødselsdag i Dyrehaven i det fine vejr. Glæder mig!

Er frygteligt bagud med kommentarer, skal prøve at nå at svare senere i dag eller i morgen.

God dag fineste :)

ENGLISH RECAP: Blue, purple and grey accents all over the outfit. From top to toe (and tips of the fingers)

(Visited 502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Jah, du har gjort det igen! Har noget på, jeg MÅ have. Kan du lokkes til at skrive stylenavnet på skjorten? Den er skøn

  1. Den er ikke i butik/på webshoppen endnu, men jeg hører lige hvad den hedder og vender så tilbage :)

 2. Jeg har lige brugt oceaner af tid på at læse dine fremragende city guides og hold op, jeg bliver simpelthen draget afsted mod andre himmelstrøg, men jeg fandt simpelthen ikke ud af hvilken by er din favorit? København, Paris, Firenze, Tel Aviv? Jeg vil virkelig gerne vide det :D

  1. Paris og København tror jeg. Og London og Firenze ;)
   Kan vist lide dem alle på hver deres måde.
   Kh.
   Emily

 3. Hold da op! Har godt nok ikke fuldt med særlig længe, men det er nok det lækreste outfit jeg har set dig i indtil videre. Du er meget smuk og feminin i blå :D
  Feriehilsener fra fattig-bloggeren

 4. Du er altså pæn! Og det er lige præcis sådan en blå nederdel jeg er på jagt efter! Er den ny? (krydser fingre for at den stadigvæk kan købes!)

  1. Tak <3 Den er helt ny og en jeg har lånt, så hvis den ikke er i butik endnu, så kommer den lige om snart :)

 5. Lige efter Mary, måske nogle gange lige før, må du være DKs bedst klædte og fineste kvinde!!