Det store mix: Læder, (lyse)rød og dyreprint

lædernederdel Part Two// cardigan Vero Moda// bluse Noa Noa// taske Decadent Copenhagen// sko Dune (gamle)// ringe Mille Rubow// signetring RebekkaRebekka// lotusring + armbånd byBiehl// grønt armbånd Elsk Hjertet

Sådan så jeg ud i går ude, hvor jeg lavede film, interviews og var til shows. Jeg arbejder i denne modeuge på et spændende projekt med Essie, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer resultatet af. Mine orangerøde negle (i farven ‘meet me at sunset’ fra Essie) matchede tasken + på ringfingeren var der en neglesticker i dyreprint (‘a to zebra’ fra Essie), der passer til skoene. Det er desværre lidt svært at se mønstret på billederne ovenfor, men jeg synes det er fint at spejle flere elementer i et outfit i neglene. Og så er det at komme en sticker på bare en negl pr. hånd en diskret og nem måde, at lave et lidt sjovere neglelook, uden at behøve at have zebrastriber på alle ti fingre.

Følg med på Instagram (@emilysalomon) i dag for løbende modeuge- og negle-updates :)

ENGLISH RECAP: My look from yesterday where I worked on a fun project (more to come) with Essie during Copenhagen Fashion Week.

(Visited 622 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

  1. Tror dette er ét af de fineste outfits jeg har set dig i længe – og det siger jo ikke så lidt.

    Jeg har ellers været meget afstandstagende fra den slags lodne cardigans, men den er godt nok pæn i lyserød version. Særligt med lædernederdel og hvid bluse.

  2. Sikke et SMUKT outfit, det er en virkelig lækker sammensætning af farver og materialer. Og billederne – jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal formulere, hvor flotte de er :) der er en fantastisk dybde i dem.

  3. Hej, jeg er vild med din cardigan. Har du et link til den?! Har været på vero modas hjemmeside og kan ikke finde den. :-)

  4. SÅ fed cardigan!! Må have den, men er lidt i tvivl med størrelsen.. Hvad størrelse har du??

    1. Min er en kollektionsprøve og en medium og lidt for stor, så jeg hvis du normalt er en small/36, som jeg, så tag det :)

  5. Hvor er du bare fin, du er så god til at sætte ting sammen! Jeg er vild med cardiganen, men den er allerede totalt udsolgt i min størrelse. Jeg må holde øje, om den kommer igen :)