Solnedgang i Converse og kjole

kjole Noa Noa (i butik fra september)// sneakers Converse hos Sarenza// solbriller Prada// taske Balenciaga// ringe Kranz & Ziegler og Trois Petits Points hos Nué

Lørdag aften i solnedgangen på Hornbæk strand. Med rigtig meget sand i mine nye Converse. Siden jeg trådte et par ditto blå fuldstændig i laser i gymnasiet, har jeg ikke ejet et par. Har tænkt på at købe nogle mange gange, men det er ligesom aldrig rigtig blevet til noget. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, for de er så pæne og rare og går ligesom til alt. Fra en køn, taljeret og mønstret kjole som ovenfor til slidte jeans.

ENGLISH RECAP: I haven’t owned a pair of Converse since high school and as I’m trotting around in them once again I feel like I’ve been missing out on my fave sneakers for a decade. They’re just evergreen foot ware and can go with everything from a pretty dress to worn out jeans. 

Billederne er taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 662 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Du har i den grad sans for lækre små kjoler, og jeg er helt vild med denne fra Noa Noa, et mærke jeg ellers slet ikke kigger efter. Jeg ved godt, den først kommer på markedet til september, men du har vel ikke et link til og en pris på kjolen?

  1. Mange tak, ja jeg elsker også kjoler :)
   Nej, har desværre ikke link (endnu), men kan tjekke op på pris :)

 2. Hej Emily

  Elsker det her outfit (og fotoserie)! Vil rigtig gerne købe kjolen, men kan ikke finde den på Noa Noas hjemmeside – burde den ikke være kommet? :) Måske bare mig, der er blind!

  Ha’ en skøn aften.

  1. Jo, det burde den da. Kan heller ikke se den… Måske i butikken på Købmagergade hvis du bor i nærheden? Og ellers så prøv at ringe eller skrive og hør dem ad :)
   Kh.
   Emily