Boyfriend jeans og denim skjorte

boyfriend jeans Noisy May// skjorte Zara (lignende her)// sko Zara (lignende her og her)// taske Balenciaga// neglelak Isadora Wonder Nail (i farven 762 Meadow)// sølvarmbånd byBiehl

Så lykkedes det endelig at finde et par boyfriend jeans (tak for jeres hjælp og råd her). Og elsker dem. Og vil have dem i alle farver. Og vil helst ikke gå i andet. Altså lige bortset fra i går (bare rolig, billederne ovenfor er nogle dage gamle), hvor det meste af dagen blev spenderet i bikini. Jamen altså en fabelagtig sommer det er. Bortset fra at visse aktiviteter og drikkevarer er nogle lidt andre, så føles det næsten, som de der magiske somre, jeg husker fra dengang, jeg var barn. Sol, strandture, grill, spil, rejemadder, jordbær med fløde, friskbælgede ærter, majskolber og så videre og så videre. Gad godt, at det varede ved. Eller næsten. For er efterår min yndlingsårstid, så der er egentlig ingen klager herfra.

ENGLISH RECAP: I finally found a great pair of boyfriend jeans. Turned out to be quite the quest.

(Visited 732 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

    1. De er (hurra hurra!) true to size. Dette er en 28 og jeg er en 28 i almindelige jeans. Har ellers skulle to størrelser eller mere (onde Zara) op før boyfriend jeans sad boyfrien agtigt ;)

    1. Ja, jeg elsker efterår, men denne sommer har været helt særligt god, så den bliver savnet :)

  1. Så står du bare der i boyfriend jeans, som altså bare ikke er flatterende, sammen med en oversize denim skjorte. jeg ville ligne en firkant i kedeldragt og så ser du bare pisse lækker ud. For helved hvor er du irriterende! ;)

  2. Du ser så lækker ud!
    Har du mod på flere har jeg lige købt et fedt på fra river Island – til den nette sum af 15 pund – og man kan vælge mellem 3 forskellige benlængder
    Så bliver det vist ikke meget billigere !