silkekimono og lyserøde hæle

kimono H&M Conscious Collection Exclusive// taske og øreringe CAIA// jeans Diesel// stiletter Bianco

Godmorgen peeps! Synes det blev mandag lidt for hurtigt, men kan se tilbage på en virkelig dejlig weekend, der både rummede en bytur, lørdagsmorgenhygge med Mads og Monopolet, shopping på Værnedamsvej, Tullinsgade (hvor den fine CAIA-taske er fra) og Gammelkongevej, tøsefødselsdag hos en kær veninde, en middagsaftale, familiefrokost, hundetræning med hundeloppen og afslutningsvis vandretur (det hedder det når det er en gåtur på over 2 timer ik’?) på Kalvebod Fælled, hvor der ikke var andet end os og en masse usandsynligt nuttede kalve (og deres mødre). Ja, det var ikke ligefrem afslapningsweekend, men hvad gør det, når den er proppet med lutter gode sager :)

Billederne er fra sidste uge i Firenze og jeg har allerede haft kimonoen på to gange siden, så den er virkelig ved at blive en garderobefavorit. Dog kan jeg ikke anbefale at cykle i den tsk, tsk…

ENGLISH RECAP: This kimono is quickly becoming a go to item to spice up any outfit and add that bohemian touch.

(Visited 1.826 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. WOW Emily! Både omgivelser og outfit er indbegrebet af perfektion! Hvor er det flot, lyst og gennemført :)
  Og det lyder som en helt fantastisk måde at bruge sin weekend på!

 2. Åh, hvor er du virkelig, virkelig fin Emily. Og så må jeg vist se at få brugt min secondhand, lyserøde blondede kimonoagtige sag – tak for stylinginspiration.

  Og så fik jeg aldrig svaret tilbage ang. det med privat vs. personlig på blogs (dit første blogindlæg her på eurowoman). Og det slog mig lige, at man nemt kunne forstå, at når man skriver “skriv noget personligt”, at det så er lig med “skriv om noget trist”, og det er det jo ikke nødvendigvis. Og det er virkelig dejligt at læse med herinde, hvor man ser livet igennem de lyserøde briller :) Det er skam også personligt at skrive om, hvornår man er glad. :) Nå ja, endnu en rodet tanke fra mig. God mandag til dig.

  1. Tak Michelle, det er jeg glad for at høre, det er også min egen holdning til det :)

 3. Åh hvor er du fin Emily! Lyset igennem den fine, tynde kåbe… Suk! Pludselig kan man slet, slet ikke undvære en kåbe i sin garderobe ;)

 4. Hej Emily

  Tak for en skøn blog. Har du et link til den kimono eller alternativer?

  De bedste hilsener, Mona.

  1. Selv tak :) Den er desværre helt udsolgt, men skal nok holde et vågent øje efter alternativer. Ellers er genbrugsbutikker umiddelbart mit bedste bud :)

 5. Ej det er virkelig et fint og meget eksklusivt look!!!! Super super fint!!!! Og feminint uden at være for tøset… :-)