leopard sweatshirt og penny cap

sweatshirt Rika// taske Markberg// nederdel Sonia Rykiel x H&M (gammel)// kasket Stine Goya// støvler Zara

Da jeg så kasketten fra Stine Goya første gang, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at den måske godt kunne bo hos mig. Da jeg så hørte, at den hedder Penny, så var der slet ingen tvivl. Lidt fjollet jo, men sådan blev det ;) Så ovenfor altså to gange Penny. En på mit hovede og en på fire ben (der keeeder sig, når der bliver taget billeder). Nå, ja og en vild leopard ej at forglemme. Har nærmest boet i sweatshirten fra Rika de sidste par uger. Oftest bare med en langærmet tee under og sorte jeans til, men jeg kan også godt lide den som vist ovenfor, med et skater skirt til for at give den lidt feminin kontrast.

ENGLISH RECAP: Two ‘girls’ in black and white and cheetah spots ;) Btw. the amazing cap by Stine Goya is named Penny, which is the name of my doggy sidekick as well. How cool is that?

(Visited 452 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Fedt look! Og sikke dig og Penny matcher i sort og hvid :D

  Dog vil jeg lige nævne at det er en leopard der er afbildet, en gepard har ikke det mønster i ansigtet (se evt mit billede i ‘Webside’-linket) :)

   1. Det er også kun fordi jeg har arbejdet med nogle geparder (og set en leopard) at jeg kan se forskel ;)

     1. Jeg ville gerne arbejde frivilligt med vilde dyr, så jeg betalte(!) en pæn sum penge og fløj derefter til en afrikansk farm og var der i noget tid – en uforglemmelig og helt fantastisk oplevelse :)

 2. Jeg er helt tosset med looket, den t-shirt er SÅ cool!! Jeg kender godt det der med, at man må eje noget, der hedder ens børns navn ;-)
  /Camilla

 3. Hvorfor kommer der musik når jeg går ind på dine (og andre bloggeres) indlæg?

  Mega fedt outfit BTW!!

 4. Hej Emily, ville egentlig bare høre hvad str. du har din cool sweat i, og om hvordan den er i størrelsen?

  Mvh Ninett :)

 5. Jeg vil også gerne høre mere til støvlerne. De er ikke at finde på nettet. Er de nye eller en ældre model?