denimskjorte og mønstret nederdel

nederdel Zara// denimskjorte Zara// kernelædertaske Aspekts// øreringe Julie Sandlau// solbriller Karen Walker

26 grader, en karrusel på en plads i Firenze, ny sommerlig nederdel og bare ben. Sikke en følelse! Glæder mig til endnu en tur til i forårskarrusellen lige om lidt herhjemme :)

Både skjorte og nederdel er nye og købt i Zara i Firenze. Hvorfor er det altid at udvalget virker meget bedre (og billigere!) i udlandet?

Jeg kigger ind forbi i aften med feriebilleder fra Firenze. Vi skrives ved senere :)

ENGLISH RECAP: Such a pleasure to first experience spring in Florence and then come home to a second round of spring in Denmark. Shirt and skirt are new from Zara and felt very playful and appropriate for a sunny vacation.

(Visited 509 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Den er også bare super lækker den nederdel – og ja, især Zara har et meget bedre udsalg i udlandet. Kan heller ikke holde mig væk, når jeg ser de kendte butikker i udlandet – det kunne være at de havde noget specielt, hvilket de ofte har :)

 2. jeg kommenterer normalt ikke men WOW WOW WOW hvor er du flot! hold da op:) summergirl du fik mig lige i sommerhumør!

 3. Du er så cool Emily. Elsker at du ikke er trendslave men i stedet (nogen gange) dyrker nogle vilde mix’n’match. Det er meget inspirerende. Glæder mig til Firenze billeder.

 4. Jeg har øjnet den nederdel i så lang tid, og den bliver bestemt kun flottere (og mere tiltrækkende til dankortets skræk) af din styling af den! Du ser virkelig smuk ud :-)
  Hvordan er den i størrelsen?
  Jeg håber du har en god tur – det ser i hvert fald lækkert ud i Firenze :-)

 5. Jeg synes generelt bare altid, at alting virker billigere i udlandet og mange gange er det også tilfældet ;) Men super fed kombination!

  1. Det er vist lige på trapperne herhjemme også. Heldigvis ;) Og tak fra mig og nederdelen!

 6. Sig til, hvis du beslutter at ville sælge nederdelen – den er søreme svær at få lapperne i :-)