look of the day: Firenze saturday night

Outfit details: Jacket Inwear// dress Rützou// belt vintage// bag Balenciaga// heels Isabel Marant

Poskort fra Firenze, hvor det var hele 25 grader i går! Billedet er fra lørdag aften hvor vi sad ude og spiste på et lille torv og havde sådan en fin aften. Ellers går dagene hernede med at slentre rundt, nyde byen, spise gode frokoster, drikke vin, spise is og bare nyde det lune forårsvejr og stemningen. Ikke noget program, ikke noget der skal nås eller ses, andet en god tid, godt vejr og god mad. Og lidt shopping er det også blevet til ;) I morgen går turen hjemad og det har været fantastisk med sådan en lille pause og miniferie.

Jeg er hernede med min mor (der insisterer på smilebilleder, haha) og vi er inviteret af Vueling Airlines, der netop har åbnet en direkte rute til Firenze (den eneste vist nok) fra København.

Billederne er taget med Nikon D7000//85mm 1.4

ENGLISH RECAP: Greetings from wonderful and warm Florence where I pass the days eating gorgeous Italian gelato, sipping wine and wandering around the picturesque city.

(Visited 822 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Alene tanken om 25 grader henfører mig til en døsig drømmetilstand. Hvor savner jeg dog bare sommeren, de luftige kjoler og bare ben.

  Og billederne her er skønne – smil skal der jo til!

  1. Nåååh, det har da ellers været ganske varmt herhjemme i dag, Rikke-pige? :) jeg har for første gang haft ballerinaer på – og tilmed med bare tæer! :D OG gået tur uden jakke. SÅ skønt :)

   Emily – du ser fantastisk ud :’)

 2. Hej Emily

  Jeg har læst din blog siden den kun var få måneder gammel, og jeg synes virkelig godt om den :) Jeg læser faktisk aldrig kommentarerne til dine indlæg, så det er muligt, at det allerede er blevet nævnt, i så fald beklager jeg gentagelsen. Jeg synes det er rigtig godt at du ikke længere er hos bloggers delight, det var lidt trættende at I alle sammen var sponseret af et eller andet og så skrev I alle om det på samme tid. Men det jeg egentlig gerne vil sige er, at jeg har virkelig svært ved at læse dine indlæg med det nye layout. Jeg ved ikke om jeg er den eneste med det problem, men den fine grå skrift på den hvide baggrund hjælper ikke ligefrem på læsevenligheden.

  1. Helt ok, der er andre der har nævnt det og jeg kigger på det snarest :) Hyggeligt at du har læst med så længe!!!

 3. Så fint outfit til dig :-)
  Håber I nyder Firenze, har lige været der for 2 uger siden, det var så skønt!

  //mettebrandtdanielsen.blogspot.dk

 4. Hvor ser du bare fin ud :) Er helt vild med den jakke og den prikkede kjole gør den kun endnu bedre.. Hmm bum bum what to do tomorrow? ;)

  Emily, du har dårlig indflydelse på min bankkonto..

   1. Må du gå i hæle nu? #tænkerefterdinankeloperation
    Du ser skøn ud som sædvanlig :)

    1. Takker :) Jep, det må jeg gerne. At det så ikke var en ubetinget succes er en anden historie ;)

 5. Smuk det er du:-)

  Vil lige høre hvordan er stiletterne at have på og er de størrelsessvarende, hvis du forstår hvad jeg mener?

  Overvejer dem nemlig selv, og har fundet dem på sale ovenikøbet, men måske du kan give mig det sidste til at hapse dem med i blandt alle de andre banditter der står og hungrer efter foråret på skohylden:-)

  Kh. Liza.

  1. De er rigtig fine at have på, men de ER høje ;) Jeg er endt i en 39 og er normalt en 38, men da jeg har en bred fod må jeg ofte gå en størrelse op i spidse sko :)