look of the day: stribet strik og skater skirt

Outfit details: Knit Zalando Collection// skirt Sonia Rykiel x H&M (old)// boots Billi Bi// shirt mbyM// coat Zalando Collection// bag DECADENT// gloves Markberg// beanie Ayamara// earrings Julie Sandlau

Fandt lige disse billeder på kameraet og selvom de blot er et par uger gamle, føles det som om de er fra en helt anden tid, grundet sneen og alle de ting, der er sket siden. Bliver ofte lidt overvældet af, hvor hurtigt tiden flyver afsted.

I dag har jeg ‘fri’, hvilket betyder blogrelaterede møder (har bl.a. været ude at fotografere fin præmie til denne måneds konkurrence i morges), mails og hvad der ellers hører til, planlægning af indlæg og ikke mindst lidt pakning og forberedelser til weekendens tur til Firenze. Og så er jeg i skrivende stund ved at bage fine forårskager. Opskriften kommer i næste uge :)

ENGLISH RECAP: I can hardly believe these photos are only a couple of weeks old due to the snow and everything that happened in between. Time simply just flies by at the moment.

(Visited 401 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Så kan man da heldigvis se at foråret nærmer sig. Jeg gætte på Pletnæse ikke var med ude den dag ellers ville duerne vel ikke have været på jorden? God tur til dejlige Firenze, det lyder skønt.

  1. Pletnæse er da en artig hyrdehund, der ikke jagter duer ;) Men nej, hun var derhjemme, hehe. Og mange tak, glæder mig også helt vildt!

 2. Hej. Det er nogle virkelig gode billeder (og en god blog), ville bare lige spørge om hvilket kamera og objektiv/linse du bruger?

  1. Mange tak :) Jeg bruger et Nikon D7000 for tiden og med et 85mm eller 50mm objektiv.

 3. Jeg er vild med dit nye blog-hjem. Her er så fint, enkelt og tøset! :)

  Og de her billeder er skønne. Dit smil er smittende, og din nederdel er yndig!

 4. Hvor er det bare et skønt outfit. Lidt skørt med alt det sne, lad os håbe, at det ikke kommer igen!!

  Kh Emma
  ohmygown.wordpress.com