look of the day: new jacket, new shoes, new blog


Outfit details: Jacket Inwear// scarf Lovechild 1979// sunnies A. J. Morgan // coat Zalando Collection// jeans Diesel// tee Just Junkies (old)// sneakers Nike// bag Balenciaga// rings Kranz & Ziegler Pønt

Yay! Så lykkedes det endelig. Bloggen er flyttet. Det blev en lidt hård fødsel og jeg har haft alvorlige blogabstinenser henover weekenden, men nu er det meste på plads og jeg glæder mig til at blogge for jer i nye fine rammer :)

Først og fremmest hjerteligt velkommen til nye som gamle læsere!

Efter mere end to år hos Bloggers Delight følte jeg, at det var på tide at gå nye veje med bloggen og jeg er mægtig stolt af og glad for, nu at være en del af Eurowoman.dk. Alt er foregået i fred og fordragelig og der har altså ikke været noget drama eller smækken med dørene, blot en ønske om at afprøve nye eventyr og hvem kunne være en bedre makker end mit yndlingsmagasins webhjem?

For jer som læsere betyder det ikke de store forandringer andet end det designmæssige (og er her ikke blevet fint? Jeg er SÅ glad) og så kommer her ikke til at være sponsorerede indlæg, men det har nu ikke noget med det nye samarbejde at gøre. Det var bare det, der føltes mest rigtigt i min mave.

Ellers skulle alt gerne være som I kender det og I må meget gerne sige til, hvis noget ikke fungerer eller hvis der er noget I savner. Her tænker jeg altså primært funktioner/funktionalitet. Selve designet (bl.a. at her nu er lidt ‘slankere’) har jeg selv været med til at lave og det er noget jeg har ønsket mig længe, så det er altså kommet for at blive ;) Men der er helt sikkert lidt småfejl og børnesygdomme, der skal luges ud og jeg bliver kun glad hvis I hjælper mig med at finde dem :)

Nu vil jeg hoppe ud i den nye uge. Med ‘ny’ blog, nye sko og ny jakke. Selv Penny har fået nyt halsbånd ;) Håber at jeres mandag bliver rar. Det kan jeg mærke, at min gør.

xx

Emily

ENGLISH RECAP: Welcome to my ‘new’ blog. The design has got a major makeover and the blog is now part of Eurowoman.dk, the website of one of Denmark’s finest and largest fashion magazines. I’m very happy and exited about this collaboration and I’m looking forward to blog for you guys from this new and improved space.

(Visited 2.399 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

112 Kommentarer

 1. Tillykke med det “nye” webhjem. Ser super godt ud!
  Og dejligt vi “slipper” for de sponsorerede indlæg – det jo helt luksus:)

 2. Hej! Tillykke med den nye blog :)

  Et praktisk spørgsmål: Jeg har de samme jeans fra diesel, men synes de mister farve (trods vask ved 40 grader og farvebevarende vaskemiddel) – oplever du det samme? I så fald, overvejer du eller har du erfaringer med at vaske jeans mørke igen med farve?

  På forhånd tak for husrådet ;)

  1. Jep og har allerede farvet disse. Bare sådan noget Dylon fra farvehandleren :) Synes desværre at alle sorte jeans er sådan…

 3. Jeg har altså lidt svært ved at læse teksten pga. den lysegrå farve, men ellers ser det rigtig fint ud (:

  1. Du er ikke den eneste der har svært ved at læse det – teksten er meget lille og liiidt svær at læse i den lysegrå og lyserøde farve.. Måske en tone mørkere ved begge ville være løsningen – for jeg elsker at følge din blog Emily og læse med og prøve opskrifterne af – især dine kager bager jeg med stort velbehag! :)

   1. Det er taget til efterretning og jeg skal nok justere det, så det bliver mere læsevenligt :)

  2. Jeg vil også bare lige istemme mig denne kommentar.. Jeg havde også lidt “svært” ved at læse det :)

 4. Tillykke med den “nye” blog :-) Det ser rigtig flot ud. Dog er den lyserøde skrift lidt svær at læse. Og skriftstørrelsen er også en smule lille :-( Det kan også være at det bare er mig der er for blind :-)

 5. Jeg savner den lyserøde baggrund. Synes denne side virker mere “urolig”, selvom der ikke er reklamer. “Stemningen” i forhold til layout på bloggen tidligere var mere fan er. Men stopper i hvert fald ikke med at læse med – for indhold og billeder er jo vigtigst :)

   1. Jeg savner også den lyserøde farve – den skal jeg lige vænne mig til at undvære! Det var ligesom det lille, hyggelige, rosa hjørne i cyberspace. Men udvikling er jo godt, så mon ikke vi vænner os til det? Og jeg har ikke problemer med at læse teksten btw. – og kommentarfunktionen er bedre, og hurra for færre annoncer!

 6. Jeg er enig mht farve på skriften/størrelsen. Måske farven alene kan gøre det nemmere.

  Designet er rigtig flot!

  Som udgangspunkt er jeg skeptisk overfor platformen, men hvis nogen kan ændre min holdning på dét punkt, er det sikkert dig, Emily. Du virker til at være en person med høj moral og integritet :)

  Tillykke med dit nye ‘hjem’.

  De bedste hilsener
  Anine

 7. Hvor er her fint :-)
  Sidder og bliver helt forelsket i både din jakke og dine solbriller, synes mit dankort bliver brugt lidt for flittigt efter jeg er begyndt at følge din blog ;-)

 8. Hvor er det dejligt for dig!
  Eurowoman er også mit yndlingsmagasin, så blev virkelig glad da jeg læste, at det er her, du skal bo!
  xx V

 9. Stort tillykke med flytningen, håber du bliver glad for det! Og hvor er den bare fed din nye jakke! Har stået mange gange og sukket over den i butikkerne og det hjælper ikke ligefrem at se den så fin på dig :D

 10. Tillykke med flytningen!
  Synes det er lidt ærgerligt du kun kan bruge 2/3 af skærmen, på grund af alt det ude i højre side. :-)

  1. Mange tak :)

   Ja, det er jo nok lidt en smags sag. For mig var det et stort ønske at få ‘slanket’ hele layoutet lidt :)

 11. Tillykke med dit nye smukke webhjem, Emily! Selvom meget af layouttet går igen fra din BD blog, kan jeg virkelig godt lide opsætningen herinde.. det er lidt roligere for øjet og passer super godt til den tone, du har på bloggen (ment som noget positivt!)

  Glæder mig til at følge dig videre <3

  1. Tusinde tak Ann-Sophie, det var lige akkurat det, der var målet. Altså at det var genkendeligt, men også lidt mere simpelt :)

 12. Så fik du vist dit ønske fra interviewet med netop Eurowoman opfyldt ;) Tillykke med flytningen!
  Mht layout forstyrrer sidebarren mig, jeg synes den konkurrerer om opmærksomheden med dine billeder, og er egentlig også ret bred, altså den fylder lidt rigeligt af skærmen. Foretrækker helt klart at billederne får lov at fylde det hele, og at alt det andet så gemmer sig i topbaren eller nede i bunden.
  Og så ser du forresten skøn ud! Det er en lækker farve sko.

  1. Tak for kritik, det må jeg overveje. Er selv meget glad for det slankere design. Men kan sagtens se hvad du mener med sidebaren :)

 13. Tillykke med det Emily, men savner lidt dit gamle design det var så fint og varmt i farverne. :)

 14. Tillykke med din veloverstået flytning, bliver spændende at se hvad der nu skal ske :)
  Det er et pænt ‘rent’ design du har valgt, desværre er skriftfarven lidt svær at læse, da den virker for gennemsigtig? Måske det bare er mig?
  //Jane

 15. Hej Emily
  Tillykke med dit nye bloghjem! :)
  Jeg har lige et spørgsmål som intet har med bloggen at gøre:
  lufter du også Penny i/på Amager Strandpark om sommeren? Jeg har nemlig læst, at hunde er forbundt fra 1.4-1.10, men da jeg var derude i onsdags, stod der bare, at man altid skulle have hunden i snor. Og så blev jeg forvirret! Jeg synes jo bare, at det kunne være et dejligt sted at lufte Bertha om sommeren! :)
  Kram
  Caja

  PS. Nu så jeg lige, at der ikke er sådan en “giv mig besked ved nye kommentarer”-knap… :)

  1. Jepper, det gør jeg. Hele året :) Men pas på hvis hun er løs, der er mange harer!

   1. Og ja, Amager Strandpark er desværre en af de eneste strande, hvor man ikke har frit lejde i vinterhalvåret. Til gengæld må man så være der hele året. I snor…

 16. Hvor dejligt at have dig tilbage i Blogland. Fik helt cravings, da jeg ikke vidste hvor længe du var offline. ;o)
  Lækkert design – og jeg glæder mig over at kunne følge med i din altid fine blog. Er vild med dig og Penny! <3

 17. Så dejligt, Emily. Må sige at du mistede mig på bloggers delight, men håber på at finde dig igen her :-)

  Hilsen Christine

 18. Tillykke med den nye blog, jeg glæder mig til at følge den, og fedt at det bliver sponsorfri zone. Ligesom andre synes jeg skriften er svært at læse, den er for lys. Må indrømme at jeg savner den gode gamle Courier du kørte med, men jeg ved godt, at den får vi nok ikke tilbage. Må følge med tiden…. men det tegner rigtig rigtig godt.

  1. Haha… jeg er jo også VILD med Courier (og derfor er den stadig i overskrifterne), men den er ikke særligt læsevenlig (det er lysgråt, så heller ikke må jeg vist sande ;)) så derfor røg den. Og mange tak :)

 19. Tillykke med flytningen, og hvor er her bare blevet flot! Lidt synd på sæt og vis, at baggrunden ikke længere er lyserød, det var ellers lidt blevet noget, man forbinder med dig og med en særlig Emily-atmosfære ;-) Men jeg ser jo, at både den og courier har fået et lille nik i det nye layout også, og ærligt talt så foretrækker jeg dette – selvom det er kommet til at ligne så mange andre bloggeres lidt mere.

  Og jeg er så en af dem (den eneste…?), der overhovedet ikke har noget problem med skriftfarve eller -størrelse. Billedstørrelsen kan jeg også meget bedre lide end før.

  Er også virkelig glad for at høre, at du dropper sponserede indlæg, som jeg er gået lidt i mætning med (ikke på din blog, men generelt). Kan huske, da blogfænomenet begyndte, og alle stadig havde blogspot og ingen reklamer, og det var der altså noget charmerende ved… Sådan et lille fristed, hvor man kunne “tale sammen” uden hele tiden at blive påvirket af firmaer, der vil sælge én en livsstil og et produkt. Det fristed findes ikke rigtigt længere, hvilket jeg synes er lidt en skam. Men selvfølgelig forstår jeg, at I skal (be)lønnes for alt det arbejde, I lægger i jeres blogs, og det er bestemt ikke noget, der skræmmer mig væk! Det er bare, at hvert lille skridt i retning af afreklamificering gør mig en lille smule glad :-)

  Oooog så vandt jeg vist prisen for længste kommentar hidtil ;-)

  1. Mange tak for (lang ;)) kommentar Hazel og godt spottet at der er en lille ode til det gamle design :)

   Hehe… ja du og jeg er vist de eneste, der synes skriftfarve og størrelse er ok ;) Jeg må nok gøre den lidt større og mørkere…

   Endnu engang tak for god og lang kommentar :)

 20. Tillykke med dit ny webhjem. Det er meget fint. Selvom jeg altid har været helt vild med dit lyserøde univers på BD, synes jeg det er en rigtig fin udvikling på bloggen. Den er blevet lidt mere voksen, men på meget positiv måde. Jeg synes måske side baren er en anelse for bred, men måske kun 1-2 cm. Du har jo de fineste billeder og synes godt de må brede sig en smugle mere, men ellers synes jeg det er en dejlig fornyelse og det er som om den er lidt mere “rolig” i udtrykket. Thumbs up herfra og ha en god uge:)

  1. Tusinde tak for god og konstruktiv kritik Line. Jeg tror jeg er enig, men så er det bare lige hvad, der kan lade sig gøre :) Og tak og lige over :)

 21. Tillykke med dit nye ‘hjem’, her er rigtig fint ;-) Glæder mig til at følge dig her søde Emily!

 22. Ganske flot side, jeg synes faktisk det fungerer godt med seneste indlæg ude i siden og den slags.
  Elsker forresten Pennys “insane eyes” på billede to – den rare hund ser helt farlig ud, haha.

 23. Tillykke med dit nye hjem, så flot og velfortjent – og hey, vores farver ligner lidt hinanden :-)
  Også skønt, at “tvangsindlæggene” er røget ud!

  1. Mange tak :)
   Der var nu bestemt – heldigvis – aldrig noget, der var tvang ;)

 24. Spændende med flytning – og thumbs up for at der ikke kommer sponserede indlæg! Jeg tænker dog om det er meningen, at teksten står med gråt? Det er lidt svært at læse – og ligner lidt, at siden ikke er læst rigtigt ind.

  1. Det er meningen, synes det er pænt ;) Men skal vist tage det op til revurdering, kan jeg se på jeres kommentarer ;)

 25. Tillykke med flytningen, Emily. Jeg synes dit nye bloghjem er SÅ fint og flot – og stadig meget Emily med det lyserøde og det grå – og Courier ej at forglemme. Designet er meget mere prof nu, og selvom jeg godt kan lide at bloggere er mere “amatør” og ikke en del af den etablerede modebranche (eller i hvertfald står i kontrast til den/repræsenterer noget andet i modebranchen/ gør modebranchen mere demokratisk og åben…) , så er her dælme fint.

  Jeg synes, at det er skønt at billederne er blevet mindre – tidligere var billederne så store, at jeg ikke kunne se dem på min skærm uden at scrolle. Bare fordi man tager gode billeder behøves de ikke partout at blive blæst op i giga størrelse. ;)

  Og så har jeg en anden tanke der presser sig på…
  Jeg elsker især dine mere personlige indlæg, og jeg tænker, at jo mere din blog bliver profesionaliseret, jo mindre vil vi se til dem. Hvilket egentlig er forståeligt nok – du ved, flere og flere læser med, så det bliver nok lidt mere hårdt at åbne sig totalt, den kommer til at handle mere og mere om mode, når du nu arbejder i branchen/ er prof-blogger (jvf. at du (næsten) kan leve af det) og videre i den dur. Kan huske du engang skrev indlæg om, hvor mon alle de søde fyre var henne af, at du var syg og ikke kunne være i din lejlighed, at du var ked af det da Penny var sløj osv. Bare for at komme med nogle eksempler.
  Men ja, vil egentlig ikke “presse” dig til at skrive den slags indlæg – både fordi de så bliver forceret, men også fordi, at du naturligvis ikke skal, hvis du ikke har lyst – jeg respekterer fuldt ud dine grænser. Og denne sidebemærkning skal i øvrigt slet ikke opfattes negativt – du skriver stadig med en dejlig personlig tone :) Jeg tænker, at det er grænsen mellem personlig og privat, som du værner om, at den nok rykker sig jo større din blog bliver :)

  Kh. Michelle, som har skrevet en pæn lang og rodet kommentar – har haft en lang dag på arbejde.

  ps. Jeg savner i øvrigt rigtig, rigtig meget en “få en mail ved nye kommentarer knap”.

  1. Åh en sød (og lang og rodet ;)) kommentar Michelle! Af og til føles det som om I kender bedre end mig selv. Hyggeligt at du har læst med så længe og kan huske alting!

   Har egentlig ikke besluttet mig for at skippe de mere personlige ting, men tænker stadig at skrive dem, når jeg har lyst og behov (som ved det nylige brud med min eks-kæreste). At lysten og behovet så måske (som du så fint er inde på), kan ændre sig lidt i takt med, at man ved at man deler det med rigtig mange mennesker, er givet. Men generelt set er jeg altså også ret meget en happy-camper, der hygger og bager kage og går ture med min hund, kigger på blomster og køber sko og er ret godt tilfreds med tilværelsen, så selvom det måske ikke virker så personligt, så er det også meget ‘mig’ :)

   Klem

   ps. Dét skal du få!

   1. Og opfatter det slet ikke negativt, synes det er sådan en fin og dybsindig kommentar. Tak for den :)

 26. Stort tillykke smukke Emily, hvor er her blevet fint! Må jeg være så fræk at spørge om du har et link til Zalando frakken? :-)

  Held og lykke fremover,
  Christine

 27. Nej, hvor er her fint! Kæmpe stort tillykke!

  Jeg bruger nærmest aldrig min laptop mere. Sidder ved computeren det meste af dagen på arbejde, så bruger min iPhone, når der må læses blog! Og BD har i sandhed ALDRIG været en fornøjelse på iPhone, derfor er det SÅ dejligt at dit nye design bare virker!
  Og tak for at du har skoddet de sponsorerede indlæg! :)

  Det bliver en sand fornøjelse, Emily! Stort tillykke igen! :)

 28. Det lidt sjovt, at den linker til et indlæg fra 2009 under teksten. Der er sket meget på de år :-) Stort tillykke med dit nye blog-eventyr, jeg glæder mig til at følge med :-)

  1. Haha… ja, det har jeg altså også siddet og krummet lidt tæer over ;)
   Tusinde tak Camilla :)

 29. Stort tillykke med den nye blog!

  SEJT at du har valgt at holde den fri for sponserede indlæg -det føles også godt i min mave:) Tak!

  Og tak for en dejlig blog!

 30. Stort tillykke med dit nye webhjem, smukke Emily :)
  Hvor er her blevet fint! Hav en rigtig dejlig uge til dig og Penny <3

 31. Tillykke med det nye sted! :) Det er virkelig fint og meget behageligt at læse. Jeg er fan af billedstørrelsen. Synes jeg får et bedre helhedsindtryk, når jeg ikke behøver scrolle ned for at se resten af billedet :)

 32. Super fed design – har dog problemer med at se den ellers rigtig fine lyserøde farve, som er brugt til fremhævelser – øv, øv

  Elsker din blog og følger flittigt med og få super inspiration!! TAK!!

  Der er lidt problemer med kurseren, når jeg skriver kommentarer – måske min PC eller din blog – ved det ikke :)

 33. Tilllykke med dit nye “hjem”, og så fint med dit nye layout! Skal lige høre hvor du har købt dine sneakers henne?

  1. Tak! De er fra webshoppen Henny & My :) Du kan klikke på linket under sidste billede, så kommer du til dem :)

 34. Hov, i øvrigt. Jeg har lige lagt mærke til, at i din sidebar er der helt tomt hvidt mellem overskriften “Facebook” og overskriften “Instagram”, i hvert fald i min browser (Chrome). Jeg gætter spontant på, at det ikke er sådan, det er tænkt til at være? ;-)

 35. Først og fremmest tillykke med den ny blog – den er så fin :)
  Noget jeg synes kunne være rigtig rart og som måske ville få mig til at kommentere mere er hvis kommentarfeltet blev vist med det samme, når man trykker på vis kommentarer. Som det er nu skal man scrolle hele vejen ned for at få lov til at lægge en kommentar og det tager altså lidt tid når der er så mange kommentarer som i det her indlæg.
  En anden ting er at det skurrer lidt i mine øjne, at de indlæg som der linkes til ikke er centrerede. Det er nok mig der er en tosse, men jeg synes, at det ser pænest ud når tingene flugter eller er centrerede.
  Og så ville det ikke gøre noget at her var lidt mere lyserødt, men det er nok bare fordi det er min yndlingsfarve :)
  Håber ikke du tager det ilde op, jeg synes at bloggen er blevet rigtig fin og det er kun småting, det som jeg nævner. Og så forstår jeg ikke alle dem, som skriver, at de er glade for, at du ikke længere vil skrive sponsorerede indlæg. Jeg synes altid, at du holdt en fin balance og hver gang du bragte et følte jeg at det var i tråd med bloggen og at man kunne mærke dig i indlægget.
  Nå, nu blev det også lidt langt og rodet, men havde åbenbart en del på hjerte … :)

 36. Åh søde, smukke Emily! Man kan jo ikke andet end at følge videre med her på den nye blog! Du pisse sej!!

  Jeg elsker den læderjakke du har på fra Inwear! Må lige høre dig hvordan den sidder på dig? Passer den perfekt i normal str. eller er den en smule tætsiddende? :)

  Knus fra Michelle :)

  1. Tusinde tak Michelle :)

   Jeg har den i en 36 og synes den passer rigtig fint, dog er der ikke plads til en kæmpe uldtrøje, så det afhænger nok også lidt af hvordan man vil bruge den.

   Knus igen