look of the day: hunteresque

Outfit details: Scarf Besos// jumper Rützou// jacket mbyM// jeans Saint Tropez (old)// boots Bianco (old)// bag Aspekts

Dagens fra ugen før påske. Klar parat til storvildtjagt. Eller noget.

Tasken er ny og en gave fra det danske mærke Aspekts. Da den er i det fedeste kernelæder, er den endnu helt ny og stiv i det, så jeg glæder mig til rigtig at ‘gå den til’ og få givet den lidt patina. Tror den bliver en fast følgesvend, både på tur med Pletten og til sommerens festivaler, så mon ikke jeg kan få givet den lidt bank og personlighed i løbet af nul-komma-fem?

ENGLISH RECAP: Ready for big-game hunting. Outfit-wise that is ;)

(Visited 284 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Rigtig rigtig gode billeder. Dejligt at det er begyndt at blive lyst, så bliver outfit-billederne altid flottere :-)

    1. Ja, ikke?? Det er også sjovere at stå der og ‘posere’, når det ikke er minus 10 grader ;)

  2. Skøn taske! Jeg elsker simpelthen kernelæder og ønsker mig en gl. dags skoletaske eller mappe, i brunt kernelæder. Kan se Aspekts er leveringsdygtige, så det skal jeg vist lige have undersøgt nærmere.