sweatshirt med palmeprint

sweatshirt Zara (fra herreafdelingen)// armyjakke Black Lily

Oh my! Har jeg nogensinde fortalt jer om min kærlighed til Zaras herreafdelign? Den er fantastisk og hvis ikke I har værdiget den et blik endnu, så er det på tide. Den quiltede blå jakke jeg har på i headeren er derfra og ovenviste palmevidunder ligeså.

Og så gad jeg godt at have den lyserøde væg på billederne i nærheden af mit hjem. Den bor desværre i Firenze…

ENGLISH RECAP: I adore the mens department at Zara, where one can find many great garments and where I recently hunted down the palm tree printed sweatshirt shown above.

 

(Visited 395 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvor er den dog fin, jeg er sweatshirt-fan, hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at kigge i Zara’s herreafdeling, hmmm. Nåh men godt jeg er i Spanien pt. så er det jo en oplagt mulighed at smutte der forbi :)

 2. Guuud, hvor er den fin! :)
  Kan se inde på Zaras webshop at printet er anderledes end på din?!
  Hvilken størrelse har du købt den i? Den ser ud til at sidde pænt og tæt selvom det er en herremodel :)

  1. Ja, printet er forskelligt alt efter hvordan stoffet er skåret/hvilket stykke stof, der lige er brugt… Jeg har købt en small og ja, de mænd Zara laver tøj til er vist ikke store danske vikinger ;) Jakken jeg har derfra er i medium og er ret lille hvis jeg selv skal sige det ;)

 3. Guuud, hvor er den fin :)

  Kan se inde på Zaras webshop at printet ser lidt anderledes ud end din? Hmmmm … Hvad str. har du købt den i? Den ser ud til at sidde pænt of tæt selvom det er en herremodel :)