stribet pencil skirt

taske CAIA// nederdel Zalando Collection// tee Zara (gammel)// stilletter Bianco// solbriller Whyred (gamle)

At drikke iskaffe, få sol på næsen, gå lange ture med vapsen og kigge på anemoner i skovbunden. Og spise varme hveder, med så meget smør på, at man skammer sig lidt, men at det ikke er sådan rigtig værd at bekymre sig om, fordi det smager så godt.

At være ude med søde nye kollegaer på Barburrito og drikke ingefærmargaritas. Og at se film dagen efter med tømmermænd og yndlingspiger og grine så meget, at det gør ondt i mavemusklerne dagen efter.

At pynte op med balloner, guirlander og blomster i silkepapir og glæde en kær ven og fødselsdags-roomie. Og at skulle fejre hende i aften med rødvin og tapas og miniudgaver af franske yndlingsdesserter som creme brûlée, chokolade fondant og tarte au citron.

Har det ret så rart.

Og hopper i ovenviste nederdel i aften. Elsker pencil skirts. Så feminint og tjekket og pænt, især til os der er slanke på midten og har lidt kurver længere nede/junk in the trunk.

Hehe… har lige overhørt sætningen: “Jeg er SÅ glad for at jeg er en pige, godt man ikke er dreng, hvad skulle man gøre uden makeup”, fra mine roomies, der står og duller sig til aftenens festivitas.

Hurra for at være en pige! Af rigtig mange årsager. Men også fordi vi har sminken.

ENGLISH RECAP: I love this fun, stripy twist on the classic pencil skirt. And I do love pencil skirts in general as well. So chic and very good for those of us with a narrow waist and curvy hips a.k.a. junk in the trunk.

(Visited 402 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Men også fordi vi har kjolerne! Seriøst, er så glad for at kunne hoppe i kjole, hver gang vi skal til middag hos nogen eller på restaurant, så man kan voldæde uden at behøve at bekymre sig for bukselinninger, der strammer. Kommer selvfølgelig an på, hvilken kjole man vælger, men er SÅ glad for at have plads til en ordentligt mæt mave :D

 2. Fint pencilskirt!! Jeg savner dog dine store billeder Emily :) Synes de er blevet lidt små her på eurowoman – vil jo gerne ha alle detaljer med! hehe..

  1. Sådan generelt eller bare i dette indlæg? De er jo meget små her (men billederne var ret mørke og duede ikke til at være større), men synes selv at de er ret passende i de andre, fordi man igen kan have billeder på den høje led, uden at det bliver plakater ;)

   1. Hmm.. Måske i virkeligheden mest i dette indlæg, når jeg lige får kigget resten ordentligt igennem ;) Det er rigtigt, at de selvfølgelig kan blive for store – man skulle jo gerne kunne se ét helt billede på skærmen… :)

    1. Oki, godt at høre :) Men skal nok blive bedre til at have detaljebilleder med igen :)

 3. Altså når jeg er på storbyferie er mine fødder og ben ømme, trætte og lige til at få sat af. Hvordan filan kan du stå i høje hæle på samtlige billeder? Jeg er fuld af beundring ;)

  1. Hehe… Har verdens underligste fødder, der faktisk trives bedst i hæle. Men generelt så skifter jeg meget også på ferier, hvor jeg alligevel altid slæber rundt på kæmpe taske med kamera. Så er der også lige plads til et par ekstra sko :)

 4. Lyder sørme rart det hele :-) Og rigtig fin nederdel – junk in the trunk, ha ha ;) Du ser i hvert fald rigtig slank ud – pincilskirts er også rigtig gode til dem a,f os der er så “heldige” at være under 160, vi ser lidt længere ud (tror/håber jeg) ;-)

  1. Det tror jeg på, jeg er ikke mere end 163 høj, så jeg har heller ikke så mange cm at gøre godt med :)

 5. Emily! Smukt :)

  Og når du nu nævner slank-på-midten-typen, kommer jeg til at tænke på, om du har forslag til kjoler en kommende bryllupsgæst kan smyge sig i??
  Jeg har nogenlunde samme kropsform som dig (hobbitben (som jeg bliver mere og mere tilfreds med med alderen), ikke nogen højde at prale af, nogenlunde samme hudtone og… slank på midten ;)
  Jeg vil gerne have en kjole, der sidder til på de rigtige steder. Men jeg er vanvittig forvirret! Og din stil er jeg ret vild med.
  Så: må jeg ønske mig en omgang forslag? :)

  God søndag!!

  1. Du er ikke den første, der spørger, så må hellere komme med lidt forslag snarest :)

 6. Fantastisk skirt ( outfit )
  Må man spørge hvilken str. Skirt du er i, tror vi er samme size :-)
  Må bare eje det.

 7. SMART pencil skirt!
  — er overrasket over, at de vandrette striber ikke skaber mere volumen, men istedet balance (!!??)

 8. Nøøj, hvor er den pæn, den nederdel. Og de har den selvfølgelig præcis i størrelsen under og over min. Kunne være et godt incitament til at tabe sig. (Eller tage på. Hvilket nok er mere realistisk :))