blondenederdel og rå støvler

nederdel Vero Moda// tee Just Junkies (gammel)// støvler Notabene// taske Balenciaga// solbriller Karen Walker

Det blev de lyse støvler (tak for al jeres hjælp) fra Notabene og jeg knuselsker dem og går med dem hele tiden. Og lyder som en sigøjner med bjælder om anklerne, grundet kæderne. De duer selvklart til alle variationer af rock chick og boho, men synes også at de er fine, som kontrast til ‘blonde’-nederdelen (eller endda en mere feminin kjole), der er en super billig, men så pæn og rigtig lækker sag fra Vero Moda. Er vild med hvordan, der er udstandset i stoffet, sådan en fin måde at gøre en ellers meget plain jersey-nederdel speciel og feminin.

ENGLISH RECAP: A skirt with scalloped edges and a pair of Crocodile Dundee boots are sometimes all it takes.

(Visited 469 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Kære Emily

  Jeg er helt vild med din fine blog – god stil, gode tips og masser af livsglæde :-)
  Men jeg undrer mig over, hvorfor jeg inimellem ikke kan læse hele indlægget når jeg læser din blog via Bloglovin’ på min telefon – kan du opklare det mysterium for mig? (Der er ingen problemer med indlægget i dag, men i indlægget om iskaffe manglede hele starten og man kom først ind ved “hvordan man laver perfekt iskaffe forrige år.”)

  Forårs-sol-hilsner
  Anne

  1. Hej Anne,

   Nej der kan jeg desværre ikke være behjælpelig, det må næsten være hos Bloglovin’ at fejlen ligger desværre :(
   Hvis ikke det er til for meget besvær kan du evt. gå direkte ind på bloggen (emilysalomon.dk), så skulle alting gerne være med.
   Og tak for alle de pæne ord :)

   Klem

  2. Det har også undret mig, men jeg har fundet ud af, at det er, når der er en smiley i teksten. Så klipper den simpelthen teksten før/efter smileyen væk, og det sker også på andre blogs end Emilys. Rigtig ærgerligt, men jeg plejer bare at trykke “view full post” eller sådan noget :)

   1. Tak for at opklare mysteriet Sofia! Det er der jo desværre ikke så meget jeg kan gøre ved… Andet end at stoppe med smileyerne ;) Gad vide hvorfor Bloglovin ikke kan lide dem?

 2. Du er så smuk Emily :) Daglig inspiration! Billederne er godt nok lækre, er de taget i Firenze? jeg undrede mig bare over de barer ben – de stemmer ikke helt overens med det danske vejr for tiden ;)

 3. I bought that skirt after you showed it in one of your collages… but I think it looks better on you! Maybe I just need a tan?!? Smoking hot Karen Walker shades by the way xox

 4. Lækkert at du blev glad for de lyse, dem kunne jeg også bedst lide :)
  Og skønt med det feminine og rå, god kombo :)

 5. Dine billeder er altid så gennemførte – de kunne nærmest skabe et helt indlæg i sig selv. Jeg elsker, at dit outfit er en blanding af feminine toner og råhed (hvis det altså er et ord), og at baggrunden således både er en fin gade med yndige dørhåndtag og graffitivægge med tilhørende motorcykel. Din sans for detaljer er intet mindre end enestående, og dine billeder er altid en fryd for øjet.

 6. Argh, bloglovin glemmer stadig at give mig besked, når der er nyt fra dig!
  Jeg kan tydeligt huske nederdelen fra en af dine collager, den er godt nok fin! Må hellere kigge nærmere på den, så jeg også kan komme til at lufte sommerben :)