Små ting

tilfreds på spa

Meget tilfreds weekend-type.

I dag har jeg fået benet lidt galt ud af sengen. Ikke på nogen alvorlig måde overhovedet, men mine nøgler er pist væk og det sætter sine begrænsninger, når cykelnøglen er single og resten af ekstranøglerne er langt væk. Og så brændte jeg havregrøden på. Måske noget af det skyldes en mere end urolig nat for mindstemanden. Måske det også er ham, der har forlagt mine nøgler.

Er det i øvrigt ikke (blandt andet) derfor, man får et barn? Så man kan give dem skylden for egne mangler og forglemmelser? Sådan ‘hunden har spist min stil’, men med ekstra pondus?

Pyt skidt, nøglerne må dukke op og havregrøden kunne der laves en ny portion af. Og jeg er også tanket helt op på overskudskontoen ovenpå verdens bedste weekend. På spaophold med veninder og masser af hygge med min lille familie.

Denne uge er lige vel til den pakkede side i forhold til, hvad jeg foretrækker og ved fungerer (for mig), men sådan nogle er der jo også bare af og til. En god blanding af både hyggelige, sociale arrangementer og gode arbejdsopgaver, så det er kun mængden jeg har noget at sætte på, og dét er vist i sandhed et luksusproblem. Og måske også meget typisk op til ferie. Glemmer altid lidt efterårsferien, fordi det (endnu) ikke er noget, jeg praktiserer selv.

Jeg håber, I også får en rar, ny uge. Hvad end der er ferie i sigte og den er tætpakket eller lige det modsatte ♥

aftensmad børnefingre

Aftensmad og en lille, madglad og utålmodig fyr, der venter på sin servering. 

stor baby i bæresele

Fineste havescenarie/Voyeuer på Nokken.

Mit lille, store bærebarn.

NaturKurt på opdagelse.

Sødeste nattøj til Pølsebarnet.

marienlyst strandhotel

Reklame/inviteret: Dejligste ophold med søde veninder på Marienlyst Strandhotel.

Grønne fingre, høhø og de accessories, der var på repeat ugen igennem.

golden hour

Golden Hour på Amager Fælled på min aftenløbetur i går.

(Visited 3.212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Nu er jeg måske lidt fordomsfuld, men folk i den alder din søn har, er faktisk ikke helt til at stole på. Jeg fandt engang mine nøgler bag en række bøger. Det var kun min dengang 1-årige søn og mig der var hjemme. Og jeg havde ikke lagt dem der?

    1. Haha… det må SÅ meget være ham og tak for at du har min ryg ;) Overhovedet ikke til at stole på, lille skurk. Håber, de dukker op snart. Og glæder mig lidt til at se hvor ;) Kram E