Små ting

gulerodskage

Gulerodskagesæson.

Mamma mia! for en god uge jeg kan kigge tilbage på. Og frem imod ikke mindst. Den forgangne kan I se her. Eller nogle af højdepunkterne er det snarere. Der er jo også alt det andet. Leverpostejsmadder der bliver masseret ind i babyhår af babyhårets ejermand, søvnløse nætter (ok, nat var det kun), yndlingsstrik der kryber i vask og det der er værre. Men mest af alt var den god, ugen, og det er nu engang den del, jeg vælger at give taletid og fokusere på.

I denne uge skal jeg på spa med to veninder. Og overnatte ude. Uden Kurt. For allerførste gang. Er lige dele spændt og fuld af forventning. Og ved for at være helt ærlig ikke, om jeg glæder mig mest til venindetid og forkælelse eller til en hel nats uafbrudt søvn. Heldigvis behøver jeg ikke at vælge. Så må vi bare håbe, jeg kan sove…

Jeg håber, at I også får en mere end god, ny uge ♥

outfit jeans og beige bluse

Kører det her outfit – med varierende fodtøj – på repeat for tiden.

Penny border collie

Strandtur med min lille hundemus. Hun er så småt ved at blive gammel. Ikke at man rigtigt kan mærke det på hende. Men ørerne og snuden har fået en fin ‘silver lining’. Ved intet sødere end gamle hunde.

Der er fortsat lang tid, til vi flytter. Men ikke desto mindre er jeg allerede lidt sentimental omkring det. Og kommer altså til at savne vores dejlige, lyse lejlighed på Bryggen. Det tror jeg i alle tilfælde.

Fredag aften med vin og livretten. Nuvel, det siger jeg om indtil flere spiselige ting. Men der er så meget godt, at det er umuligt at vælge én livret. Ikke?

Altanlykke. Også i slutningen af september. Håber, jeg bliver mindst lige så betaget af at have en have.

Hvad lockdown lærte mig: Joggingbukser er life! Jeg ejede ikke et par joggingbukser før i år. Nu har jeg flere par og de er blevet en daglig og skattet del af min garderobe. 

Kurt og far

Mit hold <3

Og varm kakao med flødeskum <3

solnedgang

Solnedgangene for tiden. Altså.

(Visited 3.309 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Dejligt med spaophold i selskab med gode veninder. Nyd det og god tur!
  Allerførste billede ? Er det gulerodskage ude eller hjemmelavet? I så fald ønskes “tip” hertil ?☺️

 2. Hvor har du købt den fine trøje på billedet, som du har på? Den er så smuk og samtidig lidt efterårsagtig vamset ?♥️

 3. Sådan som jeg “kender” dig, kommer du til at knus-elske din have. Jeg gætter på, at du roligt kan glæde dig :)

 4. Synes simpelthen at Penny er så skøn en vovse ? Helt enig i at der er noget sødt hunde ( og i det hele taget dyr) der ældes og fortsat er sunde og friske.

  1. De har ofte så utroligt fin en personlighed, sådan nogle gamle vapser. Lidt overset. Alle elsker hvalpe, men ældre hunde kan altså også noget. Knus E

 5. Hvordan med amning, når du skal være væk fra ham en hel nat? Kan han godt undvære dig?Og kan dine bryster godt undvære ham?

  1. Det vil tiden vise ;) Fingers crossed! Men brysterne kan helt sikkert ikke. Brystpumpen er pakket! :) Knus E

 6. Håber det er ok med et lille spørgsmål om din acne musubi taske. Er du stadig glad for den, og hvordan er den holdt i brug, nu hvor den har et par år på bagen? Hvordan tåler den f.eks. regnvejr? :)

  1. Jeg er SÅ glad for den, fortsat den taske jeg bruger mest og den holder virkelig pænt. Har aldrig som sådan udsat den for regn, men lidt dryp har den da fået hist og her. Har dog heller aldrig imprægneret den, så måske det kan gøre en forskel, skulle man eksponere den oftere for regn. Kram E