Små ting

solnedgang fra Islands Brygge

Stornyder solnedgangene fra Islands Brygge for tiden.

Den forgangne uge var – nyheden om min mors forestående operation undtaget – virkelig en guttermand. Først og fremmest havde jeg en god blanding af rare aftaler (både i arbejdsregi og privat) med rare mennesker og så også en del down time. Sidstnævnte for alvor i weekenden, hvor jeg fredag eftermiddag parkerede min telefon på en hylde og så ellers lod den ligge dér i husarrest indtil søndag aften. Det kommer til stadighed bag på mig, hvad det gør ved mig. På den gode måde. Også selvom jeg egentlig gør det ofte. Og hvad det gør for ens tid. Det er sikkert ikke alle, der har det på den måde. Men en lille digital detox i ny og næ, gør altså underværker for mig.

Dernæst skyldes det høje humør at jeg endelig (!) begynder at føle at jeg er med igen ovenpå barsel. Eller i alle tilfælde så meget, at det begynder at føles godt. Der er stadig et par håndfulde forsømte mails, men der er ikke længere 500 ulæste. Og så videre. At jeg ikke hele tiden er to skridt bagefter, er som at have fået fjernet et tungt åg fra skuldrene og har ikke bare givet overskud og ro i hovedet, men også fornyet plads til kreativitet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er jeg for alvor begyndt at træne igen ovenpå et par måneder sommerpause. For selvom jeg elsker at bevæge mig og ved, at jeg trives allerbedst med daglig bevægelse og herunder også gerne af den slags, der giver sved på panden eller øger styrken, så kan det af og til også være rart, at give sig selv fri. Sådan havde jeg det i løbet af sommeren og ikke mindst, da Kurt skulle starte i institution. Der var det så rart, ikke også lige at skulle passe ugentlige træninger i studiet ind i en i forvejen bikset kalenderlogistik. Men nu er jeg i gang og bare på et par uger, kan jeg mærke HVOR stor en forskel, det gør for mit velbefindende. Altså jeg ved det jo egentlig godt, men alligevel kommer det bag på mig, hvordan jeg får det markant bedre. Til gengæld var det decideret rædselsfuldt at starte op igen for et par uger siden (det er måske den eneste grund til ikke at holde pause af og til), heldigvis husker muskler og nu fungerer hele apparatet ok igen og sætter pris på at blive rørt og belastet.

Nå, det var egentlig ikke fordi jeg havde tænkt at indlægget her skulle handle så meget om træning og off-line nydning, men måske det også kan være en rar reminder til jer, om at det kan være rart både med ro og at genoptage dét, I ved bringer jer glæde og overskud.

Jeg håber, I får en pragtfuld ny uge ♥

Ps. Træning efter fødsel.

gurkemeje latte

Gurkemejelatte og medjool-dadler. Yndlingssnack.

Har fundet mine Converse frem fra bunden af skabet. Glædeligt gensyn.

demonstration for børnene i moria
demonstration for børnene i moria

Til smuk og rørende demonstration i tirsdags.

beige sofa
detaljer skrivebord billedrammer

Et par indretningsdetaljer, der gør mig glad.

hund strand
wigwam sandslot

Strandtur med min ‘førstefødte’. Lille hundemus. Og det fineste sandslot wigwam-style.

gryn, kerner og frø i opbevaringsglas

Kører et meget minimalistisk ‘køkkenskab’ for tiden, efter et træls melmølangreb. Men det har virkelig lært mig noget om kun at købe og bruge nogle enkelte ting (op!) ad gangen. Og at opbevare dem ordentligt i lufttætte glas.

på café
bagels og kaffe

Endelig fik jeg prøvet Depanneurs vildt gode bagels. Altså selve brøddelen er, så det næsten føles som at være i NYC. Og det ovenpå var slet heller ikke tosset.

babyer der holder i hånd

Der holdes i hånden i dagplejen. Så sødt <3

(Visited 3.535 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Kære Emily
  Dejligt at se Penny i dit feed! Jeg mødte dig på Bryggen med min lille border collie hvalp og synes, jeg havde set dig før, men kunne ikke placere dig. Nu ved jeg det! Det er jo her, hvor jeg ikke følger så steady med som i de gamle “Penny-dage”.
  Har prøvet at skrive på Instagram mht hundetræning, for du havde været førstevalg, hvis du udbød noget. Måske gør du igen på et tidspunkt? Så må du meget gerne skrive!
  Ellers tak for dejlige hundebilleder og skønt input iøvrigt.
  Kh en anden glad border collie mor

  1. Ej så hyggeligt med border-vaps <3 Jeg har orlov fra hundetrænergerningen for tiden, men underviser hos Amagerlands Agility og Lydighedscenter, de har løbende hold, så kig evt. hos dem :)
   Kram til dig og BC-baby

 2. Hej emily. Har lige lavet din opskrift på gurkemeje latte da jeg ikke lige kunne få fat i pakkes som nu også er god. Sikke lækker den blev og det var jo ret nemt og hurtigt at lave. MEN har du også krydderierne til at ligge i bunden af kruset når det næsten er drukket op? Det sker faktisk også med Pukkas. Gad vide om det kun er mig der får det der bundfald i kruset til sidst som om at krydderierne ikke rigtig opløses?

 3. Hej igen. Kan se af andres erfaringer at krydderierne jo vil ende i bunden men et godt tip til det kunne være at putte blandingen i et te filter brev og lad det trække i mælken. Godt smagte det ihvertfald . Tak for opskrift ??

  1. Av, det er længe siden, jeg købte dem. Måske fra Notre Dame… Men er ikke helt sikker. Klem E