Taknemmelighed

Tak søde mennesker for al jeres venlighed, omsorg og kærlighed. Det varmer sådan. Tusind, tusind tak ♥

Kurt gennemgik en stor operation i fredags og det er uden sammenligning de længste tre timer i mit liv. Den gik godt og efter planen, og vi er meget taknemmelige og lettede.

Desværre fik han det virkelig skidt de efterfølgende dage og selvom han er i bedring nu, så er jeg helt flosset. Ovenpå operationen og nærværende indlæggelse i særdeleshed, men også den seneste måned i undtagelsestilstand.

Hvis blot man kunne tage deres smerte og pinsler. Ønsker sådan at alt er ovre nu eller at jeg kan gøre en byttehandel med ‘djævlen’ (eller hvem der nu gør små børn syge). Gav gladeligt egne arme, ben og diverse, hvis bare jeg kunne skåne Kurt for mere.

Selvom en del af mig er helt hudløs og jeg er ked og så, så træt, så jeg også noget nær lykkelig (underlig kombination, I know). For i går fik vi et lille smil og vi har fået mange siden da. Og han er også så småt begyndt at spise igen. Det går fremad og han er i bedring ♥

Og der er heldigvis også masser af andre små (og store) ting, at være taknemmelig over. Når bare man lige kigger efter.

Her er nogle fra min taknemmelighedsliste disse dage:

 • Den gammeldags æblekage fra Café Arcade på Riget
  (altså den er ikke værd at køre efter, men hvis man nu er her på ‘ophold’ alligevel, så er den god).
 • Et bad i går.
 • Lille gåtur i efterårsfarverne i Fælledparken.
 • Vores sundhedssystem og de dygtige mennesker, der passer på vores søn.
 • Jogging-bukser.
 • Strikketøj. Fremragende til at kanalisere nervøs energi.
 • ‘Serieaften’ i går på gulvet på vores stue med et afsnit Elsk mig og en øl.
 • Udsigten ind over København fra den afdeling, hvor vi er indlagt.
 • Al den kærlighed og støtte vi møder både fra venner, familie og ‘fremmede’. For I er jo ikke rigtigt fremmede. Omend vi ikke kender hinanden ude i virkeligheden.
 • Gurli Gris.
 • Kaffe.
(Visited 10.393 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Tak fordi du sætter ord på det at være indlagt på en børneafdelingen – det er svært at forklare folk, der ikke har prøvet det . Kan selv mærke glæden ved et bad, smagen af hospitalskaffe, angsten der overskygger alt, serier på stuen og konstant bippen og bimlen fra diverse maskiner. Tak for de ord du sætter på❤️

  God bedring til Kurt, god bedring til dit flossede hjerte.

  Kærlighed og kolbøtter

 2. Jeg synes det er meget beundringværdigt og inspirerende at du på trods formår at se skønheden i de små ting selvom I må være i et forfærdeligt følelsesmæssigt kaos lige nu. Det er sgu sejt. Håber lille Kurt snart er frisk igen♥️?

 3. Stakkels Kurt og alt det skidtmas!
  Godt at høre, at han er lidt i bedring med smil og lyst til mad.
  Jeg forstår godt du ville bytte hans pinsler.
  Knus og god bedring til Kurt og pas godt på jer!

 4. Tanker til Kurt og til jer ❤️❤️❤️ (Hvis i bliver trætte af Gurli Gris, så er serien Hey Duggee også et kæmpe hit hos vores lille pige på 17 måneder. Ligger på DR og HBO)

 5. I fylder i mine tanker, så det glæder mig at høre det går bedre, tak for det!
  Jeg håber det fortsætter og i finder flere små glæder at være taknemlig over. Sender al min bedste og kærligste energi jeres vej ❤️❤️

 6. Hospitalsophold er det sværeste. Kan ikke understrege vigtigheden af at snakke med psykologer, hopsitalspræster og ikke mindst venner/bekendte der har oplevet noget lignende. Det er SÅ værdifuldt at sætte ord på hvad man gennemlever og de “forstående øjne” man får nogen nogen ægte ved hvor hårdt det er lige nu, dem glemmer man aldrig. For det er så svært at forstå hvad der foregår inden i en mens man selv er i det, så al support skal man bare sige ja tak til. Alle de bedste tanker om god bedring.

 7. Kære Emily,
  Jeg sender Alle Gode Tanker og Ønsker for Søde, lille Kurt og jer!
  Mange Kærlige November-hilsener,
  Marianne :)