Hjemme igen

Hjemme igen og det har aldrig føltes bedre. For selvom jeg er evigt taknemmelig over den behandling vi fik på Rigshospitalet, så er der ikke noget herligt over at være indlagt med et lille barn. Jeg tror vitterligt aldrig, jeg har været så træt og tyndlidt før og bare det at være hjemme hos os selv, føles som et varmt kram.

At sidde i sin egen sofa, sove i sin egen seng, lave kaffe på sin egen kaffemaskine, tisse på sit eget toilet… Luksus ♥

Jeg vil ikke ønske for nogen, at deres børn bliver alvorligt syge eller at de skal igennem indlæggelser, operationer eller deslige med dem. Men når nu det er sket, og man så (næsten) er ude på den anden side, så skal jeg ellers lige love for, at man lærer at værdsætte selv de allermindste ting. Og at ens perspektiv på dette og hint får et sundt skub. Pludselig er det meget let at se, hvad der virkelig er vigtigt for en. Hvad der har betydning og bringer glæde. Hvor lidt der egentlig skal til, når ellers ens kære har det godt. Dén følelse vil jeg gerne forsøge at holde fast i.

Kurt har fået fjernet en stor tumor i maven og når vi har fået de sidste (forhåbentlig gode! – kryds alt hvad I har) prøvesvar og vi selv har fået fordøjet den seneste måneds mareridt og lige er landet lidt på benene, så vil jeg gerne dele med jer i detaljer. Skal bare lige have eget hovede (og hjerte) med først.

Og så glæder jeg mig ellers (igen, igen 2020 er virkelig ikke min ven på dén konto) til at blogge lidt mere normalt og kontinuerligt her på domænet igen. Og svare på kommentarer. Komme tilbage til hverdagen på alle tænkelige måder.

Elsker, elsker, elsker hverdagen. Nu mere end nogensinde.

 

(Visited 16.516 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

68 Kommentarer

 1. Åh, hvor er jeg glad for at høre, at den lille gut efter alt at dømme er igennem den omgang. Jeg fik helt tårer i øjnene af både rædsel og lettelse. Jeg krydser og sender god karma til jer, med ønske om, at I snart må gå en rar, fredsommelig, almindelig og småkedelig tid i møde (krydser også for, at din mors operation går som smurt).

 2. Årh. Det er slet ikke til at bære, når børn bliver alvorligt syge. Det gør så ondt helt dybt i morhjertet. Gode tanker og virtuelle kram jeres vej❤️

 3. Åh søde lille Kurt. Vi krydser ALT vi har og er sikre på at det hele bliver godt og normalt igen. Kurt er den sødeste baby og han er stærk som sine forældre !
  ????????????????????????

 4. Jeg føler med jer og Kurt ❤️ Jeg krydser fingre for gode prøvesvar, og at I får medvind fremover.

 5. Sikke en omgang, men hvor er det dejligt, at I igen er hjemme i trygge rammer med jeres lille Kurt. ?

 6. Kære Emily. Sikke en omgang. Godt at høre, at jeres søde Kurt er i bedring. Jeg har selv en datter, vi ofte har haft med på Riget, og jeg kender følelsen af, at man virkelig sætter pris på lykken ved en stille og rolig hverdag.
  Mange tanker og god karma til jeres lille familie <3

 7. Kæreste Emily. Dejligt at i er hjemme igen og den sødeste lille Kurt er på benene igen efter operationen. Jeg ønsker jer alt det bedste ❤❤ Kh en trofast følger gennem flere år.

 8. Jeg har simpelthen tænkt så meget på jer de sidste par uger.
  Jeg håber, at I får de bedste prøvesvar og sender al god karma og tanker i jeres retning ???

 9. Hvor er det dejligt at høre, at I næsten er ude på den anden side igen. Krydser alt for at de sidste prøvesvar er gode ?? Og hvor er både I og jeres lille elskling mega seje! ❤️

 10. Alverdens krydsede fingre og god vind i jeres retning. I fortjener det alt sammen??Kurt er en superhelt, men det er I altså også. Det kræver virkelig sin kvinde og mand at være indlagt med sit barn, taler desværre også af erfaring. Forhåbentlig er det alt sammen ovre nu. Al det bedste jeres vej❤️

 11. Jeg kan relaterer til sygt barn, indlæggelse, uvished, taknemmelig og en enormt smerte jeg stadig prøver at bearbejde.
  ❤️ Kærlige tanker til bedste Kurt og jer.

  (Jeg er enormt berørt over at du har styrke til at dele).

 12. Hvor er jeg glad på jeres vegne over at I er hjemme igen. Sikke en tid I har været igennem, pyha altså. Jeg krydser fingre for at alt går som det skal med lille Kurts helbred❤️

 13. For pokker, hvor er det dog decideret modbydeligt for jer… omend beskrivende ord ikke helt rækker.
  Jeg glæder mig over, at I er hjemme igen. Det giver en helt anden ro.
  Jeg vil håbe og krydse alt, hvad krydses kan! Alt det bedste til jer ❤️

 14. Ønsker jeres lille familie alt det bedste!

  Nu har jeg jo læst, at du har gjort dig tanker om, hvor meget du vil dele, og i den forbindelse vil jeg forsigtigt bidrage med en synsvinkel du måske ikke har skænket en tanke. Kurts helbredsoplysninger er jo personfølsomme oplysninger. Dvs. at havde der været tale om en voksen, var deling af oplysningerne reguleret ved lov, men Kurts oplysninger må du i princippet dele ud af lige som du har lyst til indtil han er voksen. For nogle virker det nok helt naturligt, men det har fået mig til at tænke over hvad jeg deler om min søn.

  1. Jeg er sikker på, at du med din kommentar har en god intention; men den virker malplaceret og unødvendig, synes jeg. Faktisk forstår jeg ikke rigtigt, hvad du vil med din kommentar?
   Selvfølgelig er Emily selv i stand til at tage stilling til og vurdere, hvad hun vil dele om sin søn. Jeg er sikker på, at hun reflekterer nøje over, hvad hun deler.
   Jeg selv prøver kun at give råd, når jeg føler, at de er kærlige og relevante.

   1. Jep, det er jeg også sikker på, at hun kan og gør :)
    Jeg var bestemt ikke ude på, at skabe dårlig stemning i det her kærlige forum, jeg er ked af, hvis det bliver opfattet sådan.

    Kram

    1. Tak for din respons og for en rar udveksling (som jeg forresten kun havde mod på at gå ind i, fordi jeg kunne fornemme din omsorg og fordi, som du skriver, at det her netop er så kærligt et forum). Ha’ en god dag og kram også fra mig. :-)

 15. Alt til det bedst til dig og din lille familie. Kan på ingen måde forstille mig, hvad I har været igennem. Du gør det godt.

 16. Det er bare så dejligt at se jeres lille mirakel oppe og omkring igen! Børns helingsevne er jo fantastisk ?
  Kender jer jo slet ikke, men jeg har fuldt med i mange år og har selv to små mirakler og for mange uger på neo, så har alligevel heppet på langdistance. Har tjekket for gode opdateringer, krydset fingre og sendt al positiv energi jeres vej. Forsætter lidt endnu til det sidste gode svar er i hus ❤️

 17. Åh ha… sikke en omgang for lille Kurt og jer alle tre. Jeg fik en klump i halsen, da jeg så alle jeres Theo/a bamser på et af dine billeder. Som jeg skrev tidligere, så har vi også en samling, og jeg kender til alle de følelser du beskriver. Pludselig er man lykkelig for selv de mindste ting i hverdagen… en forkølelse, som blot er en forkølelse, dejlig kaffe, sol og duften af hjem, men trætheden er noget helt andet. Det er som om, at man holder sammen på alt, for at være der for de små, og så skal man ligesom bearbejde det efter hvert. Pas på dig, og giv dig god tid❤️

 18. Av, mit hjerte ❤️ Søde, søde Kurt.
  Hvor jeg krydser alt i min magt for at de sidste prøvesvar er gode.
  Alle gode tanker til jer, I seje mennesker ?❤️

 19. Enhver mor kan forestille sig hvor hårdt det må være når ens barn bliver alvorlig syg… Sender dig din familie de varmeste tanker Emily. God bedring med Kurt❤️

 20. Jeg har tænkt så meget på jer de sidste uger, og jeg fortsætter med at sende gode, gode tanker – ønsker jer alt det bedste.

 21. Har tænkt på jer og er så glad for at høre at Kurt forhåbentlig er ude på den anden side. Krydser fingre for at alt forløber som det skal. Virtuel kram og tanker til jer.

  Mvh Line

 22. Kære Emily.

  Puuhha. Ja, sikke en tur i Har været igennem. Man kommer virkelig tæt på at mærke hvor skrøbeligt livet er, Og som du siger, Det der med at værdsætte de helt små ting.
  Jeg ønsker jer en dejlig rolig genforening med jeres hverdag, og selvfølgelig at den Lille Chiller pølse er helet og ovenpå og stille Og roligt fuld fart frem med hans fine gå-vogn.
  Så Mange kram og gode helende tanker til jer alle tre.
  Kærligst, Vibe

 23. Sender alle gode tanker og krydsede fingre jeres vej. Må I komme hele og stærke ud på den anden side ♥️♥️♥️

 24. Jeg krydser alt, jeg overhovedet kan for gode svar for jer <3 Sender alverdens tanker og bedste energi. Og for at I kan se frem til lang, lang, lang tids ro fra nu af, mental heling og fyldt med bekymringsfri kærlighed, helt almindelige børnefamilieudfordringer og alt andet godt. Det fortjener I om noget.

  Jeg blev selv født med en sjælden og meget alvorlig sygdom og var indlagt de første par måneder af mit liv og undergik flere store operationer og indgreb m.m., og jeg har altid været meget taknemmelige for, at min forældre i første gang overhovedet valgte at få mig, da de fik det at vide i 20. graviditetsuge, men ikke mindst for deres styrke i mit første leveår. Hvor de i øvrigt kun var i starttyverne og studerende. Den taknemmelighed er i dén grad kun blevet langt dybere efter at have fulgt med hos dig og jer. Uden nogensinde at sammenligne. Det må bare være så ubærligt.

  Hvor er det dog helt fantastisk at se, hvor frisk og grinende, jeres skønne Kurt allerede er <3 Jf. min medfødte sygdom har jeg de sidste par år undergået to åbne maveoperationer, og jeg har vitterlig ikke været i stand til at gå mere end fem skridt med en rollator eller spise det mindste de første to-tre uger efter begge de to. Så hvor han dog kan!

 25. Sikke en mavepuster. Jeg sender Kurt & jer alt hvad den kan trække af lys, ro og helbredende tanker! ?

 26. Fy for pokker hvor voldsomt ? Stakkels lille fyr – og stakkels forældre. Jeg krydser fingre for gode prøvesvar ??❤️

 27. Stakkels Kurt ❤️ Hvor lyder det bare frygteligt for ham og jer, hvad I har skulle igennem. Krydser fingre for nogle gode prøvesvar ?? Selvom jeg kun kender dig i denne virtuelle verden, har det gjort ondt i mit morhjerte at tænke på, hvad I har skulle igennem. De bedste tanker til jer ❤️

 28. Krydser alt hvad krydses kan, og sender jer alle gode tanker. Ønsker jer al den medvind der findes fremover. ❤️
  Kæmpe knus

 29. Velkommen hjem i egne rammer med jeres lille pus :-)
  Ens kære er dog det vigtigste her på jord.
  En tumor lyder virkeligt skidt, håber på et godt svar herpå og forstår godt hvis I er helt til rotterne over en så alvorlig sag.
  Jeg håber alt det bedste for jer.
  Jeg har selv nærmest boet på Riget med min datter i ca. 3 år pga. hendes alvorlige kræft og du har så ret – hjemme bedst!
  Knus og alt roligt og stabilt jeres vej…………

 30. Sidder med tårer i øjnene når jeg læser dit indlæg og selvom jeg ikke kender jer har du/I dagligt været i mine tanker. Alt det bedste jeres vej – sikke en sej lille gut i har jer.

 31. Kære Emily,

  Tak for at dele ud af livets skrøbeligheder! Om end det er frygteligt for kæreste lille Kurt og for jer som familie, betyder det usigeligt meget, at du (også) vil dele, når livet gør ondt. For rigtig mange af os er disse aspekter af livet med alvorlig sygdom, usikkerhed, sårbarhed, store problemer og kriser etc. desværre en (alt for) indgroet del af livet og hverdagen, og, om end det er på et sørgeligt grundlag, gør det mig (i mangel af bedre ord!) glad at føle, at man kan spejle sig i det hos jer smukke, succesfulde mennesker, som vi ellers kun ser igennem skærmen, og hvor alt ofte synes så perfekt, at man meget hurtigt glemmer, at også I kæmper, og at ingen er undtaget fra livets barske sider.
  Jeg håber virkelig(!) ikke, at dette kommer forkert ud, men at du forstår min intention; det er meget, meget nemt at føle sig alene om svære livsbetingelser i en social media-verden, hvor det perfekte, billedskønne er dominerende, og hvor den klassiske mantra om “bare at skulle øve sig i” at se lyset i alting kan føles meget, meget langt væk – der er i hvert fald nogle, der nok har lidt bedre betingelser for at udleve dette mantra end andre. Du ved sikkert, hvad jeg mener (især nu).

  Ønsker jer ALT det bedste. Jeg er sikker på, at Kurt er i de allerbedste hænder på alle tænkelige måder <3

  Varme tanker

  1. Kære E!
   Jeg er helt sikker på at Emily, og vi andre, forstår hvad du mener. Jeg synes du får udtrykt det fint, selvom jeg godt forstår hvad du mener!

 32. Kæmpe kram og tanker til jer♥️. Det må være den værste forskrækkelse man kan forestille sig ?

 33. Krydser alt hvad der krydses kan for lille Kurt.
  ❤️ Kan slet ikke forestille mig den psykiske smerte I må være igennem. Seje alle 3!

 34. Ønsker jer og især Kurt det bedste. Sikke en omgang, I har været igennem. Kan slet ikke forestille mig, hvor svært det må have været. Håber resten af året viser sig fra en langt bedre side!

 35. Av, det gør ondt i mit morhjerte at tænke på, hvad I må have gennemgået af følelser og frygt! Ønsker om god bedring til jer alle – både fysisk og mentalt! <3

 36. Kære Emily
  Hvor er det skrækkeligt, hvad I har været igennem. Jeg har tænkt på jer og grædt over det, da jeg læste det. I er simpelthen så ufattelig tapre og seje. Sender min dybeste medfølelse og de bedste lykønskninger om et godt videre forløb.
  Kærlig hilsen Nanna

 37. ? Sejeste Kurt, mor og far ?
  Har selv været igennem et lignende forløb med min dreng, da han var omkring et år, og vi opdagede, han havde en større tumor i leveren. Det værste, der kan ramme, er når ens børn bliver syge. Det er ikke fair. Kemokure og operation skulle der til, men i dag er han 10 år, sund og rask og har fået to mindre søskende.
  Hvor er det dejligt for jer, at I er hjemme igen – og hvor kan jeg nikke genkendende til følelsen af at være overdrevet heldig ved at få lov til at opleve helt almindelige hverdagssituationer efter sådan en forløb. Jeg krydser alt, hvad jeg kan for de sidste prøvesvar ?

 38. Hvor er det dejligt at se, at Kurt er på benene igen – og jeg synes allerede han ligner lidt en bølle, det er gode tegn :-) håber alt går, som det skal, mange tanker til jer alle

 39. Åh, hvor er det fantastisk at høre, at jeres lille, dejlige dreng efter alt at dømme er igennem det værste! Har simpelthen haft en knude i maven over det, I har måtte igennem den sidste tid – på trods af, at jeg overhovedet ikke kender jer i virkeligheden. Men det værste i verden må være, når ens lille barn bliver alvorligt syg. Jeg krydser fingre for, at alt bliver helt og aldeles godt og roligt for jer nu <3 <3

 40. Så skønt at høre, at Kurt er ved at være ovenpå igen. Krydser alt hvad jeg har for gode prøveresultater. Det må være så forfærdeligt, det I har været igennem. Masser af kærlighed herfra <3

 41. Krydser alt, hvad krydses kan, for jeres dejlige, lille fyrs helbred og gode prøvesvar.
  Varme tanker til jeres familie.
  Katrine

 42. Jeg er ikke selv mor, men hvert instagram opslag/story og blodindlæg jeg har set og læst fra dig omkring det I har oplevet er gået lige i hjertet (og tårekanalerne). Jeg krydser fingre, håber og sender god energi til at lille, søde Kurt (og jer!) ikke skal igennem den omgang igen <3