Supervejr, The Hills og sen frokost

Hvis ikke du har været ude i det helt sublime vejr, så skynd dig at slukke computeren og komme ud. Det bliver ikke bedre, lidt lunt og alligevel køligt, solskin, kastanjer og smukke blade. Har lige været ude at gå i en time og er nu helt fuld af energi og klar til lidt kulturpolitiklæsning og lidt blogskrivning.

I aften starter 6. sæson af The Hills på mtv. Havde egentlig svoret at jeg ikke skulle se det, nu hvor Lauren ikke er med længere. Men må indrømme at jeg er nysgerrig… Ender nok med at tune ind på det i morgen, når det ligger på nettet på mtv.com

LAUREN CONRAD photo | Lauren Conrad
Det bliver altså ikke det samme uden LC…


Spiste lidt sen frokost inden jeg var ude at gå

salat med lun gedeost og balsamico nammenam
Var i H&M tidligere på leopardjagt, grrr! Mere om det senere.
Later alligator
(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Har det ligesom dig! Nægter egentlig at se den uden LC. På den anden side, så bliver man jo nød til at se, hvad der sker nu, hvor Kristin er med, så man kan bitchy lidt over det bagefter ;)C

  2. Åh er så enige med Jer.. Så starten af afsnittet igår (men så fuckede min computer op), men bare efter 2 min. sad jeg allerede og krummede tæer over Kristin!/ Ceciliahttp://fru-vonmoos.blogspot.com/

  3. Shit ja det var da totalt intriger og bitchfight, er ikke sikker på at jeg fortsat vil være seer hvis der skal være SÅ meget drama ;) Alt med måde.