Torsdagshygge

Har haft en rigtig god torsdag (på trods af regn) med en kaffeaftale og forelæsning. Senere tog jeg på ekskursion til Whyreds lagersalg med søde Julie og bagefter tog vi hjem til mig og lavede mad og snakkede (meget, vi er begge to speedsnakkere af rang).

Må ærligt indrømme, at jeg ikke er så god til sådan nogle lagersalg med en masse rodekasser og hvor man er en halv milliard mennesker, samlet på meget lidt plads (og det er nok sådan lagersalg er flest :)).
Er simpelthen ikke sej i den slags situationer og giver for hurtigt op. Og har også efterhånden lært, at jeg til den slags arrangementer (udsalg inklusive) af og til bare køber en ting fordi den er sååå billig (i al tilfælde i forhold til den oprindelige pris) og ikke fordi jeg er virkelig vild med den. Men det er jo bare sådan jeg har det, ved at det fungerer for nogle.
Nå, men fandt et par virkelig flotte støvler, en kollektionsprøve sat ned fra 4000 til 800, rigtig godt køb (haha den var sååå billig) og en ret klassisk støvle, der kan holde længe.

Vi holdt et pit-stop i Irma på vejen hjem og købte kikærter, pinjekerner og salat. Og sammen med kylling og broccoli blev det til en lækker og faktisk vildt mættende salat. Både Julie og jeg var ved at give op halvvejs, men mandede os op og fik mere eller mindre spist det hele. Ret underligt for jeg synes som regel, at det er svært at blive ordentlig mæt af salat, men denne her kombination kan anbefales.

Der kommer lige et dagens om lidt og så skal jeg vist se dyner, er helt flad.

So long (hvilket er lige om lidt)

(Visited 322 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar