Monthly Wanted: Træningstøj

Det er – bogstaveligt talt – år og dag siden, jeg sidst har købt nyt træningstøj. Altså bortset fra et par tights, da jeg var gravid. Fordi det jeg havde virkede. Måske ikke ligefrem smart længere, men trods alt intakt. Men nu er det tid. Både fordi min krop har ændret sig efter graviditet og fødsel og det derfor er umuligt at skrue mig ned i mine sports-bh’er. Men også fordi det meste er luvslidt.

Og så lugter det. Ja, beklager mit franske, men det gør det. Det lugter surt og lidt af sved, uanset hvor meget jeg vasker det eller lægger det i Rodalon-bad eller deslige. Noget der ellers plejede at virke. Det er som om de mange brugstimer, nu nægter at slippe tekstilerne. Som om der var et loft på hvor mange gange man kan bruge sit træningstøj og stadig vaske det rent og lugtfrit. Har I prøvet det samme? Eller har I et trick?

For selvom jeg af flere årsager skal have nyt, så vil jeg om ikke andet gerne undgå at det nye tøj ender på samme måde. Også selvom det (heldigvis) tog rigtig lang tid, før det skete med det gamle.

Her har jeg samlet noget af det, jeg overvejer at købe og træne i fremover. Især fordi noget af det ligefrem praler af at være anti stink. Det lyder smart. Og måske for godt til at være sandt? Men jeg bliver uanset hvad mere end glad, hvis I har lyst til at tippe mig om pænt træningstøj. Føler mig altså lidt ude af loopet på den front.

 1. Yogamåtte fra Yogish Collective
 2. Muscle Tank top fra Organic Basics
 3. Sports-bh fra 7 Days Active
 4. Swearshirt fra Colorful Standard
 5. Biker shorts fra 7 Days Active
 6. Joggingbukser fra Colorful Standard
 7. Gym bag fra Planet Nusa
 8. Olivengrønne tights fra Lululemon
 9. Hverdagsvegetar af Ditte Ingemann
 10. Sokker fra Planet Nusa
 11. Drikkedunk fra Ayaida
 12. Seamless top fra Filippa K Soft Sport
 13. Langærmet top fra Lululemon

 

(Visited 5.175 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Leder du efter en sports Bh til en større barm men stadig lille omkreds kan jeg anbefale High Impact sports Bh fra Casall. Den kan endda fås i str 70 E og F hvilket ellers kan være lidt svært at finde hos andre mærker, og den støtter rigtigt godt også under løb :)

 2. Jeg læste engang at man skal vaske sit træningstøj mens det stadig er svedigt, så forsvinder svedlugten – og det virker! Man kan sagtens bruge tøjet et par gange før vask, bare man “sveder det til” igen inden det kommer i maskinen :)

 3. Kære Emily, prøv med C30 tabs. Det er tabs, der kommes sammen med vaskepulveret, 1-2 stk alt efter stinkegraden. Der står en masse om dem forskellige steder. Hjemme ved os kører vi sportstøjet for sig med tabs, og der er aldrig lugt. Tabsene tager også lugt fra selv ret slemt svedigt og surt tøj. De kan også bruges ved det hæslige fænomen sure håndklæder.

  1. Tusind tak for at tippe om dem. Så kan jeg måske også redde noget af det gamle. Hvor køber du dem?
   Og uf, ja sure håndklæder er det værste. Knus E

 4. Har du prøvet m uld? Jeg træner ofte i Icebreaker, som er blød merinould fra NZ, der aldrig kommer til at lugte af gnu. Det virker for mig

  1. Men det bliver SÅ varmt synes jeg. Men elsker det til løbeture udenfor om vinteren :) Klem E

 5. Jeg vil også meget gerne anbefale Eyda! Mega lækkert kvalitetstræningstøj i de fineste farver. Jeg har ikke oplevet, at det er begyndt at lugte dårligt, til trods for at jeg nu de seneste to år har brugt det flere gange om ugen ?

 6. Jeg har glemt navnet på firmaet og kan simpelthen ikke finde det på Google igen – men kan huske, at der var en sej, dansk start-up på Rockpaperdresses’ miljømandag, der lavede bæredygtigt træningstøj, som ikke indeholder polyester og andre svært-nedbrydeligt materialer. Måske du eller andre kan huske navnet på firmaet :)

  1. Nej, desværre, men må lige høre Cath ad, måske hun kan huske det :) Men så svært mht polyester. For det er noget skidt, hvis det havner i naturen, men omvendt er det bæredygtigt i den forstand at det er Co2-billigt at producere + det kan genanvendes i det uendelige uden tab. Men ja, så skal det selvfølgelig forblive i ‘cirklen’. Klem E