Vind: Forårskit til altanen

annonce-u-baggrund11hoegaarden konkurrence2

Nu har jeg jo taget glæderne på forskud og både fået gjort altanen forårsklar og fejret den smule forår, der har været, men I skal selvfølgelig ikke snydes.

Derfor udlodder jeg sammen med Hoegaarden to ‘altankit’ til at sprede forårsstemning hos to heldige læsere. Og man må hellere end gerne deltage også selvom man ikke har altan eller have. De virker nemlig også indenfor ;)

hoegaarden konkurrence3

Deltag i konkurrencen om et forårskit
Kittet du kan vinde indeholder:

  • 6 store Hoegaarden øl
  • 2 store Hoegaarden ølglas
  • 2 trækasser inkl. krydderurter og blomster

Hvis du har lyst til at vinde sådan et rart, lille sæt skal du blot uploade et billede på Instagram af det sted, hvor du vil nyde en Hoegaarden (eller den du vil nyde den med ;)) og tagge det #MyHoegaarden + @emilysalomon (så jeg kan finde det). Konkurrencen slutter på søndag d. 24. april og vinderne får direkte besked.

God fornøjelse og held og lykke :)

NB! Du skal være min. 18 år for at deltage.

hoegaarden konkurrence 1

 

(Visited 1.007 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Det vil jeg da gerne vinde, så min mand og jeg kan nyde det på vores altan, hvis vi på et tidspunkt får sol… Jeg krydser fingre for begge dele…