Det perfekte fredagskit

annonce-u-baggrund11hoegaarden 1

Må jeg komme med et forslag til hvad du skal forære dig selv på fredag? Eller måske en kær veninde? Eller en du kender, der har gjort noget flot eller godt? Blomster og bajer er svaret. Det er sådan ca. det perfekte fredagssæt, hvis du spørger mig. Helt i stil med hvordan min sidste fredag så ud.

Og lige akkurat sådan et sæt kan man erhverve sig hos Flowertales (som jeg har skrevet om her, hvis ikke I kender konceptet) hver eneste fredag i april.

Ja, faktisk skal man blot betale for buketten og så får man en dejlig Hoegaarden hvedeøl og et glas med i købet.

Hele molevitten bliver bragt til døren og så er der øjeblikkelig forårsnydning og -fejring :)

hoegaarden3

Måske der lige mangler lidt chips, men dem kan man så selv supplere op med ;)

hoegaarden2

 

(Visited 1.458 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Ih din stakkel, måske de snart udvider? Og ellers er der jo nogle fine alternativer, dog ikke med fredagsøl ;) Klem

  1. Argh, havde jeg ikke lige selv modtaget en buket fra Bloomon i går, så havde jeg bestilt til mig selv.. Det må blive til en veninde i stedet så! (og så måske til mig selv en af de næste fredag :D)