Flower Tales

Se lige hvad der stod udenfor døren og ventede på mig i går aftes, da jeg kom hjem. Eller ret beset var det min kæreste, der kom først hjem. Og derefter sendte mig en besked med et billede af buketten og teksten “Secret lover?”.

english med grey2

Look what waited outside our apartment when I got home last night. Or actually my boyfriend was the first to get home yesterday and send me a picture of the bouquet and the text “Secret lover?”.

Det var nu ‘bare’ en sød hilsen fra Flower Tales, der laver og leverer de yndigste, små buketter i København for 168 kr. Hver morgen lægger de dagens buket op på deres Instagram. Er så vild med konceptet, at jeg netop har købt en buket til levering til min mor. Håber hun bliver glad og overrasket :)

english2lyse

It was ‘just’ a sweet gift from a cool Copenhagen based company called Flower Tales though. They make and deliver the prettiest bouquets for a very reasonable price and each morning they put up a picture of that days flowers on their Instagram. I liked the concept so much that I’ve just purchased a bouquet for my mum. I hope she’ll be happy and surprised :)

Buketten pynter så fint på mit kontor i dag. Så kan man ikke andet end at komme i godt (arbejds)humør :)

english2lyse

The bouquet brightens up my office today. And makes it hard not to be in a good (work)mood :)

Ranunkler, en fransk anemone, eucalyptusgrene og andre yndlinge. Kan godt lide at  det er lidt ‘vildt’ og finurligt. Og at den på trods af en del farver er enkel og æterisk i sit udtryk. Sødeste buket hvis I spørger mig.

english2lyse

Ranunculus, poppy anemine, eucalyptus branches and other favorites. I really like that it’s a bit wild and fun. And that it is colorful yet simple and somehow ethereal. The sweetest bouquet if you ask me.

 

(Visited 3.122 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Det er (næsten) ikke noget der kan gøre mig gladere end blomster. Jeg købte en buket nelliker for mere end 14 (!) dage siden og de står stadig så fint endnu.
  Men det er nu altså også en fin buket du har fået. Især de lange hvide med små blomster, min mor kalder dem svalehaler, de er én af mine favoritter, ved dog ikke om navnet er helt korrekt. Det ligner en rigtig “havebuket”, som jeg klart synes er det fineste.

  1. Jeg har det på præcis samme måde Line. Åh nelliker er virkelig også en af mine favoritter. Kønne på en lidt tilfældig måde og ja, så holder de så godt :)

   Helt enig mht. havebuket, det er så pænt at den ser sådan lidt vild ud. Klem og god aften til dig

 2. Sikke en skøn buket – arbejdsglæden må stryge helt i top. Jeg elsker at købe friske blomster – duften og lyden af friske, kolde og knitrende tulipaner er = lykke <3

  1. Det gjorde den nemlig lige akkurat :D
   Kunne ikke være mere enig. Forærer gerne mig selv blomster ca. en gang om ugen. Det bedste der findes <3

 3. Hvor er de fine! Jeg er helt enig i, at “havebukketterne” er de smukkeste og har fluks bestilt en buket til min yndlings-veninde, som ligger små-syg derhjemme. Tak for et virkelig godt tip!

 4. Hun blev meget glad og meget overrasket! Synes ikke det er en lille buket jeg har fået! TAK

 5. Hold op en smuk buket :-) Den kan da gøre enhver nærmest lykkelig. Ærgerligt at de kun leverer i København, for jeg (og min mor) bor Taastrup. Jeg må finde et andet sted og glæde min mor med en buket friske blomster :-)

  Kh
  Maiken