Et (næsten) gratis vasetip

blomster vase

Jeg ejer en hel del fine vaser, men det sidste stykke tid har de fået en pause, idet jeg har været forfalden til at bruge gamle syltetøjs- eller rødbedeglas i stedet. Det ser dejligt enkelt og rustikt ud, synes jeg og så stjæler det ikke opmærksomheden fra blomsterne.

Og så er det en meget nem og næsten gratis måde hvorpå man kan have flere vaser i flere forskellige størrelser.

Jeg har (i denne henseende) heldigvis en kæreste, der konsumerer mange acier, drueagurker og rødbeder, så vi har altid masser af potentielle vaser. Når glasset er tomt kan man blot lægge dem i blød i lidt varmt sæbevand og så kommer etiketten som regel nemt af.

english2lyse1

I love the rustic and simple look of just using recycled glass jars as vases. It doesn’t take away the attention from the flowers and it is such an easy and cheap way to get lots of vases in different sizes and heights,

blomster vase jar

Det ser også mægtigt fint ud med blomster i flere glas af forskellig størrelse og højde. Enten rundt omkring i huset eller eller når du skal dække et flot bord.

Husk i øvrigt at skifte vand på dine afskårne blomster hver dag og stille dem så køligt som muligt (ud på altanen om natten eller lign), så holder de meget længere :)

english2lyse1

It looks very pretty as well if you put flowers in a lot of jars in varied sizes around the house or as a center piece for your next dinner party :)

 

(Visited 2.602 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Og så er marmeladeglas, Urtekrams mosede tomatglas og alle mulige andre glas med låg geniale til alt fra madopbevaring af nærmest alle slags tørvarer, gode som drikkeglas, til madpakke og alt muligt andet godt. :) Jeg må tilstå, at min samling efterhånden er ret stor, haha.

    1. Enig med Marianne Luna!
      Vores samling er efterhånden også vokset efter vi er flyttet for os selv igen. Vi havde ikke nogle opbevaringsdåser eller plastikbøtter, så vi begyndte bare at gemme de brugte glas og bruger nu dem til opbevaring af alt – rester, nødder, salat og så videre. Nu må nogle af dem også i brug som vaser :P Godt tip, Emily!

  2. Det er også en god ide når man giver en buket væk. Istedet for at modtageren/værtinden skal bruge tid på at finde vaser til alle de blomster hun får, så er det her en færdig pakket løsning – måske med lidt mindre vand i vasen under transporten :)