ASOS SOS

ASOS Statement Twist Chain And Diamante Mix Hardware Necklace
ASOS Structured Coloured Glass Short Necklace
Yumi Exclusive To ASOS 'Un Petit Peu Francais' Jumper Dress

Catarzi Floppy Ribbon HatTror at jeg går efter Dr. Martens støvlerne, de er også så pengepungsvenlige at jeg så kan flippe ud og købe et par høje platform-ankelstøvler fra Friis, win win.
Tog mig for en gangs skyld tid til at pløje mig igennem Asos og de har altså mange fine sager (well også en masse bras). Men det er godt nok lidt af et arbejde at lede det hele igennem. Blev ret vild med tingene på billederne for oven. Halskæden med møtrikkerne er helt Gemma Redux’sk (eller i al tilfælde så tæt som jeg kommer på Gemma Redux pt.), den lyserøde er bare fjollet og girly og kunne være fin til at pifte lidt af alt det sorte op.
Lader det lige stå i kurven til i morgen, mens jeg tænker over det…

(Visited 179 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. æv så først din kommentar her til morgen :( men tak alligevel! synes godt nok at de altid har rabatkoder flyvende rundt, gad vide om de overhovedet tjener noget hehe