Stockholm shopping encore

Unika solbriller, nederdel og kjole i silke og bomuld (synes at det er skit snyggt, når to materialer i samme farve kombineres) fra Whyred. Og så selvfølgelig en pose Bilar (og rat).
Ih savner helt köttbullar, kanelbüllar og andre svenske büllar nu. Synes godt nok at de har mange gode sager der i søsterlandet. Bortset fra diverse büllar kan man jo nævne Acne, Make Up Store, Whyred, ham der prinsen, Abba,  Cardigans, Red Bull Sugarfree, Volvo og Saab, alskens madvarer på tube, en fantastisk blogkultur og en masse mere jeg slet ikke kan komme på nu fordi jeg er så træt.
Har I nogle svenske favourites?
Nat nat
(Visited 358 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Kan jo ikke lade være med at kommentere på denne…for også JEG er jo stooooor fan af den svenske hovedstad-ja af Sverige i det hele taget. Og det er okay at sige nu, hvor vi HAR slået dem ud af VM-kval!Udover dele-favo'er som kanelbullar og Kalles Kaviar(een af dem på tube), så må jeg nævne lösgodis til 3.75 (SVENSKE) kr pr.100 gram og naturligvis det faktum, at det at være blond i Stockholm er som at være rød på KUA. Æh…