MAC à la Sweden

Var som et barn i en slikbutik i går i Make Up Store i Stockholm. Og med alle de fine farver ligner det jo også næsten slik. Endte med hele 3 gange neglelak (det er jo såååå billigt i Sverige) og en knaldrød læbestift. Har lyst til at have det hele på på en gang, men så kommer jeg vist til at ligne et fastelavnsris, så må hellere holde mig i skindet.
Skal nok også vise de andre ting jeg har købt senere.
Klem
(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg kommer også altid til at købe alt for meget i MAKE UP STORE, men det er jo virkelig også nogle fine ting de har :-DOg hold da op nogle fine neglelakke du har fået købt. Alle farverne ser jo helt perfekte ud….nu får jeg helt lyst til at smutte til Stockholm :D

  2. Hehe… Ja det er lidt farligt, for er jo desværre dyrere end slik :( Og ja de er så flotte de farver, er også helt neglelaks-salig. Men hvis du bor i København kan du nøjes med at tage et smut på Fisketorvet, der har de og Make Up Store (mener jeg, bliver helt i tvivl nu om den ligger der stadig).