Lace-up Shoegal

string shoes

Min allerførste email-adresse var shoegalxx@hotmail.com. Kraftigt inspireret af Carrie Bradshaws i SATC. I den periode var alt hvad jeg foretog mig og iførte mig i øvrigt kraftigt inspireret af samme. Hvilket førte til nogle vilde outfits og dramatiske forhold ;)

Men jeg er altså stadig en shoegal helt ind til benet. Også selvom jeg er blevet mere afdæmpet i min påklædning og mere afslappet når det kommer til kærlighedsrelationer.

Og da jeg så de her smukke ballerinaer med snører, da jeg var ude at shoppe forleden dag, bankede mit skohjerte ekstra højt og jeg var ikke i tvivl om, at de skulle med hjem. You know when you know. Sådan har jeg det både med sko og kærlighed. Og mange andre ting. Mavefornemmelse skal man ikke kimse ad.

De er lige sådan nogle, der sætter prikken over i’et og kan få et helt outfit til at fungere og endda skille sig ud. Akkurat ligesom de her røde sataner.

At de så også har maltrakteret mine hæle og gjort et godt indhug i mit Hello Kitty-plasterlager, snakker vi knapt så højt om… Satser på de bare skal gås til…

string shoes2

indeholder reklame i form af affiliatelink

(Visited 2.188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Åh, jeg knuselsker også mine! De er alle vablerne værd – og når de først er gået til er de virkelig lækre at have på :)