Lak og læder(pumps)

Nu er lak/PVC-trenden jo ikke sådan spritny længere, men jeg er notorisk også typen, der altid skal se den slags lidt an. En late bloomer. Frisk på trends, men først når jeg lige har set de andre gå planken ud. Og bedre sent end aldrig er jeg nu hoppet med på bølgen og har erhvervet mig min første lakbeklædningsgenstand. Nogensinde tror jeg. Sko og tasker ikke medregnet.

Men hvad gør man så lige, når man har fået fingrene i sådan en laknederdel? Og man vel og mærke ikke ønsker at ligne en Pretty Woman-udklædning? Man tilsætter noget hygge (ulden trøje og ditto strømpebuks), noget nuttet og/eller skødesløst (flæsedetaljer og rodet fletning) og noget cool men klassisk (sorte læderpumps).

Og så holder man sig langt væk fra lårhøje støvler, nedringede bluser og lignende ;)

Pumps fra Bianco der er klassiske og alligevel lige i tidsånden med den chunky halvfemserhæl og den cool snude og udskæring. Og som også er gode at have på. Det har også lidt at skulle have sagt. Er ved at blive lidt magelig og vælger oftere og oftere en lavere hæl à la denne fremfor de helt høje. Men det må I endelig ikke sige til mit 25-årige jeg. Hun foragtede kitten-heels og deslige. Den 31-årige version elsker dem…

Knit | Baum und Pferdgarten
Skirt | H&M
Tights | Dear Denier
Pumps | Bianco
Necklace | Sofie Lunøe

 

(Visited 3.372 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Sjovt. Få minutter før jeg klikkede herind sad jeg og tænkte, ret lig med dig, at jeg selv har lidt latenstid hvad angår nye trends. Men lak trenden klæder dig nu rimelig godt. Selvsamme nederdel røg med mig hjem forleden :-)

    God kommende weekend til dig!

  2. Hvor er du fin. Jeg kunne nu godt finde på at tilsætte mine knælange fine støvler fra bianco. God weekend. Kh. Tanja

  3. Ups fik afsluttet for hurtigt. Det ville også se fint ud tror jeg men er med på hvad du mener med lårhøje :) :)?

    1. Haha… man skal gøre lige som man selv synes, mode og påklædning er til for at blive leget med :) Kram

    1. Det kan du tro. H&M i Frederiksbergcentret. Den hænger oppe ved Divided-tingene :) Knus