Look du jour

Hvid skjorte og jeans er en sikker vinder til trætte tirsdag. Og de fleste andre dage i og for sig. Føler mig altid lige lidt mere stivet af og ordentlig i skjorte. På en god måde. Og når den tilmed har kønne blondedetaljer, så bliver det ekstra fint og udvasker næsten al tirsdagstræthed.

Brillerne er nye, men ligner de gamle (har åbenbart kun vist dem den ene gang for 5 år siden, i mine eksperimenterende, unge dage ;)), som jeg glemte i Paris i sommer, til forveksling.

Prøvede (næsten) 100 forskellige par inden jul, da jeg endelig var blevet lidt træt af at gå med mine gamle, gamle briller, når øjnene skulle have pause fra linserne og havde planer om alt muligt smart, dristigt og vovet.

Men så fik jeg de her på næsen og måtte sande, at det vist bare er min brillestil. Mellemstore, runde med brunt skilpaddestel. Bum.

Det var en lang historie om stort set ingenting. Jeg håber I får en dejlig aften alligevel <3

Ps. Der kommer bogklubdiskussion af Harry Potter og det forbandede barn senere i aften for læsehestene.

Shirt | & Other Stories
Jeans | Levi’s

indeholder reklame i form af affiliatelink

(Visited 4.660 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

  1. Hej Louise, den er fra & Other Stories, der er link til den under sidste billede :) Klem Emily

 1. Hvis jeg var lige så flot om tirsdagen som dig, ville jeg nok ikke blive så overrasket, hver gang jeg så mig i spejlet, haha! #barselslooket #slattentype

  Jeg vil i øvrigt også gerne vide, hvor de fine briller er fra? :)

  Kh Cassandra fra runforchocolate.dk

  1. Haha… du er sød. Og elsker dit blognavn! Brillerne er fra Carrera (ja, det er lidt oldschool) købt hos Synoptik. Kram Emily

 2. Elsker både skjorte og briller! Det er vist sundt for øjnene at tage en pause fra kontaktlinserne en gang imellem – mine øjne elsker det i hvert fald når jeg holder linsefri søndag ;)

  1. :D Helt enig. Jeg er ikke så flink til at have hele dage uden linser (men burde!), men prøver at have en time morgen og aften, for at aflaste lidt :) Kram Emily

 3. Nej nej nej, hvor er du pæn!
  Har du lige købt skjorten? Og er det i butikken på strøget? :)

  1. Hvor er du SØD :) Ja, købte den i går i Other Stories i Frederiksberg Centret :)

   1. Nårh ja, havde helt glemt at den jo også ligger der nu :)
    Så ved jeg, hvor jeg skal forbi i morgen! Tak! :)

 4. Du ser skøn ud!

  Må jeg i øvrigt spørge efter en status på din keratinbehandling fra Kerasilk? Har den forladt manken, og hvordan var overgangen fra det glatte look til dit naturlige fald? Jeg vil nemlig gerne prøve det af, men jeg er lidt usikker på, om det bliver sådan en mærkelig mellemting, når behandlingen stopper med at virke. Har du været glad for det? :-)

  1. Hej Pernille

   Er ked af det sene svar, den var glippet. Jeg synes at behandlingen var meget virkningsfuld og havde meget medgørligt hår i min 6 måneder. Overgangen var gradvis og ikke noget jeg bemærkede nej. På sin vis var jeg glad for at håret var medgørligt og uden krus, men helt ærligt så savnede jeg altså også mine fald. Så hvis jeg skulle gøre det igen ville jeg vælge lidt mindre styrke. Kh. Emily

 5. Hvordan er dine jeans i størrelsen, Emily? Og hvordan sidder de på kroppen – mellemtalje, lige ben eller hvordan?

  Tak og god aften!

  Knus

 6. Hejsa. Er så vild med dine briller! Har de et navn el. Varenummer? Dem I synoptik var ikke til meget hjælp :(

  1. Hej Mette, der står følgende i stellet: CA6636/N IJP 145 og de er fra Carrera :) God jagt. Knus Emily