Look of the day: Mustard
Hehe.. fandt såmænd endnu mere sennepsgult i Monki, denne top røg også med hjem. Det skøre ved det er at jeg bliver ved med at kigge forbi Monki fordi jeg har forelsket mig i en sennepsgul (surprise!) kjole i deres lookbook. Men den kommer tilsyneladende aldrig i butik. I mellemtiden får jeg så til gengæld en hel Monkigarderobe i brændt gul, flot Emily!

Outfit details: Top Monki// skirt Whistles// hat and shoppingbag H&M FAA// bag Black Lily// vintage heels


I’m hooked on anything in a mustard yellow at the moment. Can one have mustard colored hair? :)

(Visited 1.847 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Brillerne klæder dig! Og resten af outfittet ligeså :-) Jeg er selv på udkig efter nye briller. Må jeg spørge, hvor du har købt dine, og hvad de kostede? Jeg kan se, at det er Raybans, men fås de egentlige i flere størrelser? Jeg synes nemlig ikke dine virker så "voldsomme", som det nogle gange kan være tilfældet med Raybans, så tænkte på, om det var en "mindre" model.. Skøn blog i øvrigt!

  2. Lotte – tak :)De er købt i Synoptik. Jep de fås i flere størrelser og dette er ikke den klassiske wayfarer model, men en anden jeg har glemt navnet på.Wayfarers'ne klædte ikke mig i alm brill.Der står RB5184 2012 inden i dem, hvis det er til nogen hjælp.

  3. Mange tak for svar – og det er bestemt til hjælp med nummeret! De almindelige Wayfarers klæder nemlig heller ikke mig, så nu vil jeg prøve at lede efter disse istedet:-)

  4. Ved du om modellen (altså dine briller) findes som solbriller også? :)De originale Wayfarers klæder nemlig heller ikke mig, heller ikke som solbriller.

  5. Lotte – det var så lidt, god jagt!Tilden – nej, det ved jeg desværre ikke… Men prøv en Synoptik eller måske man kan google sig frem til det.Alternativt kan man jo altid købe stellet og få sat solbrilleglas i uden styrke :)

  6. Tak, Emily :) Må jeg forresten også lige spørge, hvilken farve dine har – har svært ved at se, om de er sorte eller sådan en "mørk skildpadde"/havanna?Mht. solbriller: Når jeg googler nummeret, ser det ud til, at modellen er "new wayfarers". Hvis det er rigtigt, fås den også som solbriller…

  7. Sjovt det var faktisk også brillerne jeg skulle til at spørge til, men fik da svaret :)Er rigtig vild med din taske, er det en ny model?