Look of the day: Mustard yet again
I går spiste jeg morgenmad med Kia på Wulf og Konstali, var på Bryggen og La Glace med nogle veninder og så således ud. Kia var så sød at tage billeder.

Ja og min karrybesættelse vil ingen ende tage, som I kan se. Måske jeg skal skifte bloggens baggrundsfarve fra lyserød til karrygul?

Outfit details: Dress 3.1 Phillip Lim// cardigan Monki// bag Balenciaga// bag & hat H&M FAA// sandals Sofie Schnoor

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. lineandree – tak, jeg elsker den virkelig også – den var dyr, men alle pengene værd, har mere eller mindre brugt den hver dag i 2 år nu :)Kathrine – Tak! De her er slet ikke redigerede, sådan er det ofte. Hvis jeg redigerer bruger jeg for det meste bare det der er i iPhoto og af og til Photoshop. Når billederne ser 'gamle' ud er det vha. filtre fra Photoshop eller Toycamera Analogcolor.Charlotte Blom – Takker <3Tina – Tak, de er også begge yndlingsitems i garderoben!Pernille – Tak! Den er fra Monki, koster 250 kr. og er i butikkerne nu :)

  2. Nice outfit!! Har den samme taske som dig, men "tør" ikke bruge den i regnvejr, da jeg har hørt at regn/vand kan ødelægge dens slidte look. Har du nogen regn-erfaringer? :)

  3. Okidoki, det var lige den dér gamle effekt jeg ville høre om. Desværre er jeg Photoshop-hæmmet, men må prøve det der Toycamera ud :)Tak for hjælpen!

  4. Anonym – nope, den sørger jeg for at holde tør :) Den har fået et par dryp hist og her uden problemer, men øser det ned bliver den hjemme eller kommer under jakke/paraply.Kathrine – det var så lidt ;)

  5. Hvor ser du bare super fin ud Emily.. :)Og for min skyld kan du poste lige så mangle billeder du vil med mustard.. jeg elsker det, haha ;)- Cathrine