Læseklub i december: Harry Potter og det forbandede barn

harry potter3

Jeg er Harry Potter-fan helt ind til benet. Og har læst de 7 bøger om Harry og hans følge indtil flere gange. Nogle på dansk, nogle på engelsk og tilmed én på fransk. Jeg har læst Harry Potter, da jeg læste til fysikeksamen i niende klasse. Jeg har læst Harry Potter i gymnasiet, når jeg var færdig med at lave blækregning. HP var min belønningslæsning. Og jeg har også læst Harry Potter på universitetet, når det andet blev lidt for tungt eller langhåret. Jeg har læst Harry Potter i Bruxelles, i Dubai og på Bellevue.

Og lige om lidt vil jeg læse Harry Potter først i Thailand og siden på Islands Brygge. Jeg har nemlig valgt at vi skal læse Harry Potter og det forbandede barn i læseklubben i december. Eller det er ikke kun mit valg. I var en hel del, der stemte for både her og på bloggens Facebook-side for nogen tid siden :)

harry potter5

Så nu skal vi se, hvordan det gik den gode Harry 19 år efter dimissionen fra Hogwarts.

Jeg er dødspændt og glæder mig til at læse den med jer!

I næste uge diskuterer vi november måneds bogToner i natten. Det glæder jeg mig også mægtigt til :)

Se mere om hvordan læseklubben fungerer lige her.

harry potter2

Fra bogens bagside:

Den ottende historie. Nitten år senere…

Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand – og far til tre børn i skolealderen.

Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må være den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter ildevarslende sammen, må både far og søn erkende den ubehagelige sandhed: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder.

harry potter4

(Visited 2.193 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Yeah!!! Den står på hylden og venter faktisk bare på, at jeg får læst Emma af Jane Austen færdig (hmmm… eller giver den en lille pause ;-)) Og jeg har virkelig også sådan savnet Harry og alle de andre de sidste par år. Husker hver en bog, hvor jeg var i livet, hvilket sprog jeg læste den på osv <3

  1. Har det på helt, helt samme måde Mette. Føler nærmest jeg er blevet voksen med Harry. Giv du bare Emma en pause, hun er god men til tider lidt tung at danse med ;) Kram Emily

 2. Jaah, endelig kan jeg være med i læseklubben, fordi jeg rent faktisk lige er gået i gang med den :)

 3. Fedt bogvalg du har for tiden! Har både læst Bloom, The Cursed Child og er igang med Gennemblødt ?

 4. Jeg er SÅ klar! Læste bogen i september og har lige set den nye film. Det er lidt, som at være hjemme igen :)

 5. Fedest! Jeg glæder mig til at høre forskellige vurderinger af bogen! Jeg er KÆMPE Harry Potter-fan, men også lidt stædig og konservativ hvad det det angår. Måske det bare er ren og skær nostalgi, men jeg venter altså med at læse den til J. K. Rowling har omskrevet den fra skuespil til roman ;-) God læsning! Venter spændt på at høre hvad der siges om form og indhold :-) Knus, Nina

  1. Kommer den også som roman? Jeg har nemlig læst i sommers, og blev lidt skuffet – det er jo bare et manuskript, så det tog mig ikke mere end en dag at komme igennem… :)

   1. På forskellige hjemmesider, bla. på saxo.com, skriver de, at der vil udkomme en endelig udgave i 2017 og så vil denne udgave udgå :)

 6. Ih, hvor spændende! Så kan jeg også være med i læseklubben denne gang – for jeg har allerede læst den, hihi ;)

 7. Juhuuuuuu – jeg har vaklet mellem 2 bøger som min decemberbog, heraf den ene den her, som jeg har haft liggende siden den kom ud (på engelsk) så da jeg så den blev den næste i din hyggelige læseklub var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at den hoppede jeg med på :)

  Jeg skal dog lige have læst Dræb ikke en sangfugl færdig, som har været min november bog. Måske man skulle bruge søndagen på det :)

  God dag i det Thailandske, jeg bliver slet ikke misundelig af at følge med på Snap ;)

  Klem Sofie