Læseklub i november: Toner i natten

annonce-u-baggrund11
toner i natten jojo moyes2

Findes der noget bedre end at putte sig under et tæppe med en kop dampende te, lidt lækre sager, sterainlys og en god bog, alt imens det regner og rusker udenfor? Det gør der måske nok, men lige nu kan jeg ikke komme på noget og det er lige akkurat hvad jeg har allermest lyst til for tiden. Efterårshygge af bedste skuffe.

Næste måned skal vi i læseklubben læse Toner i natten, Jojo Moyes nyeste roman, der netop er udkommet på dansk. Jeg er jo noget så glad for romantik og feel good med et twist à la Moyes og har derfor endnu engang teamet op med forlaget. Se mere nedenfor.

Jeg håber, I har lyst til at læse med :)

Ps. Pønser lidt på, at vi skal læse den nye Harry Potter bog ELLER Jussi Adler Olsens nye Selfies i december måned i læseklubben. Hvis I har præferencer, så råb højt :)

Pps. I kan stadig nå at være med oktoberlæseklubben, jeg er ret positivt overrasket over Gennemblødt indtil videre!

toner i natten jojo moyes6

Toner i natten kan bla. købes via PLUSbog, som lige nu har et særligt godt tilbud på romanen.

Melder man sig ind i PLUSbog kan man købe Toner i natten til medlemsprisen på 99 kr. og med fri fragt. Alternativt kan man vælge at købe bogen til 199 kr. + porto uden at melde sig ind.

Melder man sig ind, er den første uges medlemskab gratis. Man kan hurtigt melde sig ud igen via Plusbog.dk eller via deres kundeservice, hvis man ønsker det.

toner i natten jojo moyes4

Fra bogens bagside:

Den berømte violinist Isabel Delancey, har altid levet et privilegeret liv, men så sker det værst tænkelige. Hendes mand dør i en bilulykke og efterlader hende med en kæmpegæld og livet i ruiner. Isabel må kæmpe en hård kamp for at at skabe et nyt liv for sig selv og sine børn.

Hun har ikke andet valg end at sælge deres dejlige hus i London og flytte ud i en faldefærdig rønne på landet med sine to børn. Her kæmper Isabel for at skabe sig et nyt liv. Hun bruger det sidste af sin opsparing på at forhindre huset i at falde sammen om ørerne på dem og hun slås for at gøre huset til et hjem. Isabel og børnene gennemgår en periode med urimelig meget modgang. Heldigvis tilbyder naboen Matt at tage sig af renoveringen og Isabel accepterer uden tøven. Matt er en flink mand og står altid klar til at hjælpe, men hvad Isabel ikke ved, er, at Matt har sine egne skumle hensigter, godt gemt bag den flinke facade.

Stærkere kræfter og modgang står konstant i kø for at modarbejde Isabel, som må mobilisere en styrke, hun ikke anede, hun havde – og lære sit hjerte at spille en ny melodi.

toner i natten jojo moyes3i samarbejde med Rosinante & Co.

(Visited 1.955 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Haha… perfekt :) Og kan så godt følge dig, har ikke tal på hvor mange gange jeg har slukket lyset meget sent, når jeg læser krimier, fordi jeg liiiiiige skal læse hen til et sted hvor det ikke er for scary ;)

   Kram E

  1. En halv time hist og her er der som regel plads til og det kan også gøre underværker :) Knus Emily

 1. Altså, jeg stemmer helt sikkert for Harry Potter – jeg har aldrig helt været med på Jussi-bølgen, må jeg indrømme, og jeg forstår altså ikke helt hypen. Harry Potter, til gengæld – dét forstår jeg mig på :D

  1. Jeg har heller aldrig læst Jussi, men tænkte at jeg jo kunne give det et skud… Men ok, er også selv lidt mere sulten på Harry P ;) Klem Emily

 2. Er altid frisk på noget Moyes, men blev lidt forvirret over tilbuddet, da jeg ikke kan finde det på plusbog. Synes også det er lidt ærgerligt, når det er sådan nogle populære bøger, at de er så svære at få fat i pt. Lige nu er jeg nummer 17 i køen på biblioteket, så må nok hellere finde en anden løsning. Glæder mig alligevel! :)

  1. Hej Melanie, tjekker op med Plusbog med det samme, det er jeg altså ked af. Aftalen er at det skal være til 99 kr og det stod den også til i går da jeg udgav indlægget. Finder fluks ud af det! Kram Emily

   1. SÅ har det rettet det og den er atter at købe til de 99 kr. Beklager ulejligheden! Kram Emily

 3. Har det sådan lidt blandet med Moyes; elskede Mig før Dig, men har haft svært ved at slæbe mig igennem andre af hendes bøger. Hopper med her, og ser om det hjælper at læse den sammen med andre!

  1. Dejligt at du vil læse med og så håber jeg at du (og jeg selv for den sags skyld) får en fin læseoplevelse :) Knus Emily

 4. Hej,

  Ved du om man kan få den gratis periode og melde sig ud uden at skulle abonnere?
  Bor i udlandet, så vil helst ikke tilmelde mig fast abonnement :-)

  1. Det kan man. Du skal blot melde dig ud indenfor den første uge, der er gratis :) Knus Emily

 5. Hej Emily,
  Nu har jeg set den plakat , som man kan skimte på billedet, flere gange. Og er helt pjattet med den.
  Hvem er kunstneren bag og hvor har du købt den? :) :)

  KH

  1. Hej Shannon
   Det er en plakat fra Louisiana fra da de havde Wolfgang Tillmans (der har taget billedet) udstilling :)
   Klem Emily