look of the day: hunteresque

Outfit details: shirt + socks Topshop// skirt Zara// shoes COS// necklace Gemma Redux// bag Balenciaga// glasses Monkeyglasses (gave/gifted)// jacket Parforce

Hermed resten af billederne fra i morges. Og til de af jer der har spurgt: Jep, det er en oilskinsjakke :) Den er købt i en jagtforretning og kostede vist omkring 800 kr. Og så har jeg fået nye briller, som jeg er vildt glad for. Holder rigtig meget af de gamle fra Ray Ban, men de er også lidt tunge (hvis man ellers kan sige det om briller), fordi stellet er så kraftigt, så de her er en rar forandring.

Jeg har haft sådan en god dag i dag. Først har jeg siddet og læst og skrevet på Diamanten og siden har jeg været på lidt shopping og derefter på en helt magisk tur på stranden med lille P. Der var den smukkeste regnbue og vandet var helt turkist og fuldt af helt orange brandmænd. Nu skal jeg ud at undervise og i aften skal jeg filmhygge med J og snakke om indretning af vores nye lejlighed. G.L.Æ.D.E.R. mig!!

(Visited 1.044 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Hvor er dine briller fra?
  Altså mærke og forretning? Mine er simpelthen så gamle at de snart skal skiftes ud :)

 2. Den ihærdigt boligsøgende her vil gerne lige spørge, om jeres nuværende lejlighed er lejet ud? :)

 3. Hvad med dine blå Chanel-briller? De er simpelthen så flotte.
  Synes også at de klassiske Rayban er fede. Har selv prøvet dem, men de er alt for voldsomme i mit ansigt, så kan godt se hvad du mener.

 4. Virkelig fede briller!! Du er heldig du kan have runde briller, mine kinder er for æble-kindet, så når jeg smilet hviler brillen på kinden. :(

 5. ej, den jakke er så flot! har længe kigget på en babourjakke, men synes, de er lidt dyre. hvad størrelse har du taget din i?:)

 6. Ny lejlighed – Fedt fedt! Så fandt i en! Det projekt glæder jeg mig til at følge:)
  Ellers rigtig cool outfit! Du er simpelthen SÅ god til at sætte tingene sammen.
  God aften! klem ida

 7. Iih, skønt med en oilskindsjakke. Har en magen til – perfekt til lange ture med hunden ;-)

 8. Hej Emily.

  Ja, du er smuk – og sød :-).
  Men her bliver jeg altså nødt til at blande mig i debatten. Det dér outfit – det er virkelig skidt. Ikke på en charmerende og nørdet måde – bare skidt.
  Det er som om du helt glemte at overveje hvad der klæder dig og hvad der reelt er æstetisk, i en iver efter at være….. ja, hvad egentligt – original, autentisk???. Det er en ommer!!!!! :-D

  Håber det er OK også at tage de kritiske briller på – blogs bliver uinteressante hvis de bare er et fælles jubelkor.
  Men tag ikke fejl – jeg er kæmpefan. Det har jeg skrevet før. Du er en af de meget få modebloggere, der holder.
  Knus – og rigtig god valgdag :-)

 9. Jeg plejer ikke at kommentere, dog læser jeg med fast. Men dette outfit, synes det er så fint. Slet ikke mig, men jeg er alligevel tosset med det. Du ser herlig ud! :)

 10. At dømme efter kommentarerne burde du vidst have salgsprovision fra jagtbutikkerne landet over!

 11. Hmm… Spændende outfit:) Kan ikke rigtig finde ud af det. Synes egentlig det er virkelig mærkeligt sammensat, men på en måde er det også rigtig flot!!