look of the day: fave pants

Outfit details: Jacket Nué Notes// pants DANSK// bag Mulberry// necklace Gemma Redux// heels Diego Dolcini

Var hjemme forbi mine mor i går og hun var så flink at tage et par billeder af mig. Elsker de skøre bukser fra DANSK, de er købt sidste år (al tøjet på billederne er faktisk ‘gammelt’), så desværre ikke til at få fat i umiddelbart. Har mægtig travlt for tiden, både med blogrelaterede ting og det der helt almindelige liv udenfor. Mht. førstnævnte så er det rigtig, rigtig spændende og jeg glæder mig til at fortælle jer om det snart!

Jeg prøver lige at tjekke ind senere i dag, rigtig god tirsdag indtil da :)

(Visited 202 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hvor ser du fin ud :) Elsker at du er så god til at have så mange forskellige frisure hele tiden. :) Hvor er neglelakken fra? :)

 2. Meget smukt outfit!

  Og du skriver simpelthen så dejligt. Man bliver så glad af at læse dine finurlige vendninger og så skal du også have applaus for, at du går sådan på opdagelse i det danske sprog og altid minder mig om ord jeg troede jeg havde glemt.

  Så ja, tak for en rigtig fantastisk blog var vist det jeg ville sige :)

 3. elsker dit outfit.. det er så fint.. og den måde du altid får sat dit hår så flot på.. tænker om der ligger en speciel teknik bag sådan en knold.. at få den til at se så stor og fyldig ud.. :)

 4. Hej:)

  Har fulgt dig et lille stykke tid, men du har allerede vundet en plads blandt yndlings bloggere.

  og bliver simpelthen nødt til at kommentere på dette billede, jeg synes bare du er så smuk, og tøjet rigtig fedt, og har faktisk et par farverige bukser, som måske også skal ud og luftes efter at have set dine:)

  tak for en hyggelig blog.:)

 5. Ja, du ser jo fantastisk ud. Ligger der mon en hårguide til din fine knold? Den er sikkert enkelt at lave, men kan alligevel ikke regne ud, hvordan du har gjort det :)

 6. Fantastisk sammen sætning! Er helt vild med dit outfit,især lædderjakken og bukserne. Men generelt syntes jeg bare du har en rigtig pæn stil! :)