look of the day: water

Outfit details: Tee Luella (and it says GEEK!)// knit Diane von Furstenberg// shorts n’ sandals Topshop//bag Balenciaga

På vej på Diamanten i morges. Med lidt for lidt tøj på. Men synes bare ikke det allerede skal være slut med sandaler og bare ben. Synes til gengæld at København er noget så pæn og bliver glad når jeg cykler ud af Langebro og hjem over Knippelsbro (er stadig ikke sikker på hvilken vej, der er kortest, så det er mit kompromis), pæn by med masser af pænt vand. Har sikkert nævnt det før, men var tæt på at blive helt skør fordi jeg savnede havet, da jeg boede i Bruxelles. Har hørt at folk, der er vokset op i bjergegne har det på samme måde (altså bare med bjerge selvfølgelig) og tror også det er derfor jeg er så glad for at bo på Amager omkranset af masser af vand og med 10 minutter til stranden.

On my way to the library. I really like that Copenhagen is so close to the shore with water, islands and harbors everywhere.

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Ja, det er rigtigt, jeg er vokset op på grønland, med fjelde over det hele, ingen træer, og bare vild natur. Jeg savner det SÅ meget, nogen gange bliver jeg helt irriteret over at der er så mange træer her, så man ikke kan se noget :) haha.

 2. Jeg bor i Sønderborg. Selvom det er en noget anderledes by end København kan jeg virkelig skrive under på det med vandet. Jeg skal forbi vandet hver eneste dag når jeg skal i skole eller på arbejde. Der er noget ved vandet der bare beroliger en. Nu flytter vi i hus næste uge og væk fra vores mikro lejlighed. Det eneste jeg virkelig kommer til at savne fra lejligheden er vores havudsigt. Jeg tænker at en have måske kan kompensere lidt for det ;)

  Rigtig fint outfit. Du er altid så pæn :)

  //Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

 3. Rigtig fine billeder, og det er du nu også :-)
  Ja jeg er selv vokset op lige ved vandet, og er altid kommet der en del og boet der til for få år siden.. Og mine 3 måneder midt i Spanien i foråret var også ved at gøre mig sindsyg! Jeg glædede mig som et barn til juleaften til at se vand igen, og da vi endelig kom derud kunne jeg virkelig ånde igen.. Meget mærkeligt, men jeg har altid vidst at jeg bare må bo nogenlunde tæt ved vandet :-)

 4. Åh hvor er din strik fantastisk! Og det med vandet – det elsker jeg også, der er virkelig intet mere beroligende og smukt ved vandet, og derfor er det så skønt at vi i Danmark er omgivet af det :-)

  1. Tusind tak for svaret! Har endelig fundet en cykelkurv der passer til den der store lygte på Raleigh Classic :-DD

 5. Hej Emily! Jeg er helt forelsket i den strik! Ved du hvad hvilket stylenavn den har? Hvor har du købt din?
  mvh B