look of the day: autumn = mustard

Outfit details: Dress H&M// belt & bag vintage// heels Stella McCartney// sunglasses Topshop

Årets første efterårsdag. Har i den anledning taget årets første efterårskjole på. Sennepsfarvet selvfølgelig. Holder egentlig helt utroligt meget af efterår, men det føles godt nok lidt bittersødt, at det skal til at være efterår nu. Synes (som sædvanlig) slet ikke at jeg nåede alt det jeg skulle i løbet af sommeren… Men glæder mig til frisk, sprød efterårsluft, kastanjer, indendørshygge, stearinlys og masser af lange gåture i skoven i smukke nedfaldne blade.

An autumn colored dress for the first day of autumn.

(Visited 663 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Eeeeej, altså….det er jo bare det perfekte efterårs outfit..LOVE IT! – og hey, jeg elsker din natural-beauty!

 2. Hvor ser du fin ud, elsker også senneps farve til efterår/vinter :-)
  Selvom sommeren ikke har været så god nogen steder i år, så glæder jeg mig også til hygge, the, store trøjer, levende lys og ja alt det du skriver :-D

 3. Super fint med de forskellige farvet negle! Det føles helt sommerligt at se bare ben, det synes jeg allerede det er blevet for koldt til :(

 4. Er helt vild med neglelakken på dine tæer! Du har altid sådan nogle fede, quirky indslag i dine outfits, som adskiller dig fra mange andre lidt for selvhøjtidelige bloggere (og fashionistas generelt). Skønt!

 5. sød sød kjole og et par herlige tå negle du har fået dig der :) Kig forbi simonebjoernklausen.blogspot.com, tak :)

 6. ihh hvor er du smuk på det sidste billede :) synes helt klart det skal bruge i din header :)
  Ha’ en rigtig god dag.
  Knus Kat

 7. Rigtig fed karry gul kjole, selvom jeg desværre kommer til at tænke på at nu er det efterår (officielt) men bonus er efterårs tøj hehe :)

 8. Sikke en fin kjole – fåes den online (fandt en lignende, men den var for orange – på min skærm i hvert fald).
  Ellers må jeg lige ind og lede i en “rigtig” butik.

  Må så bare se, om jeg kan style den lige så fint som dig :-)

  Mvh. Mette