look of the day: touch of 90’s

Outfit details: Jacket Only// tee Just Junkies// skirt Topshop// bag Balenciaga// necklace Bjørg// booties Nicholas Kirkwood

Hermed et gårsdagens. Er vild med jakken, ikke mindst pga. mønstret, men synes også det er sjovt at den er i sweatshirtstof.

Har været på dyrehospitalet med Penny i dag, hun skulle have taget blodprøver, da hun har meget svingende appetit og til tider er helt sløj og dvask. Håber ikke det er noget alvorligt. Er derfor lidt ked og stille. Men så er det jo godt at der er lidt billeder fra i går. Håber at I har en fin tirsdag derude!

(Visited 211 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Ang. hundebøffen krydses der naturligvis fingre for, at der ikke er noget galt. Måske det kan berolige lidt at vide, at vores også havde perioder (især fra 6-12 måneder sådan on-off), hvor vi også var meget bekymrede for hende af samme grund. Men hun fejlede ikke noget, og vi er endt med at tilskrive det vækstfaser og mental udvikling, da det ofte hang sammen med store spring i hendes træning. Hun kunne være træt og appetitløs, for så efter flere frustrerede dage lige pludselig at vende på en tallerken rent energimæssigt og så samtidig have fattet en hel masse træning fra den ene dag til den anden (så man tænkte, hvor pokker det lige kom fra). Arh giver det mening?

  Nå men håber i hvert fald du får positiv tilbagemelding fra dyrlægen.

  1. Det giver absolut mening og jeg håber og tror også at det bare er noget sådant. Men vil samtidig også gerne lige udelukke at det er noget mere alvorligt.
   Men det beroliger mig meget at du lige skriver det, tak, ved jo godt at mange unghunde er ret svingende, men man er altid mere pylremor, når det er ens egen lille guldklump :)

 2. Du er så vild til at sætte dit hår über fedt – er så misundelig jo. (Og jo har set din video, men mine fingrer og mit hår gider ikke samarbejde ;) )
  BTW.. fed fed cardigan.

 3. Årh! God bedring med Penny-skurken : / håber ikke det er noget alvorligt!

  Hilsen Vanessa

 4. Super fed frisure, glæder mig til mit eget hår også bliver så langt at jeg kan lave fletninger.

  Kan man være into fashion, hvis man også er into babies?? Tjek babybite.wordpress.com

 5. Sikke noget med lille Penny :( Mine forældres hanhund svinger meget mht. til sult, nogen gange dufter damerne bare bedre, eller haven kalder osv. Så måske Penny bare har travlt med noget andet? Jeg krydser hvert fald fingre for hun er helt i tip top :)

  Kram herfra til jer begge. :)

 6. Er helt vild med tøjet og frisuren! Jeg håber også at Penny snart får det bedre.
  Jeg tænkte på, hvordan får du sådan en “udtværret” baggrund på dine billeder? Du har jo (som altid) sådan nogle fantastisk flotte billeder! :)

 7. Virkelig fint outfit, og er helt vild med den jakke. Er den købt nu her, og hvor meget har den kostet? Jeg håber de stadig har nogen tilbage hvis den er, om 3 ugers tid hvor jeg kommer hjem :-)
  Og håber da på det bedste for Penny, har prøvet at min hund var syg og det var ikke sjov. Men det var heldigvis hurtigt overstået, og der har ikke været noget siden :-)

 8. Rigtig god bedring med Penny – jeg må altså lige nævne – Hvor ser du godt ud :-)
  KH Henriette

 9. Er helt vild med det her outfit. Dejligt råt, og stadig super femnint – den dejligste kombo efter min mening, og bliver muligvis nødt til at eje den der jakke også hehe (:
  – Og er dybt misundelig på de der Kirkwoods. Er især vild med hælen, og det nærmest ikoniske plateu! Skønt skønt skønt xD

 10. nårh lille penny lane pus. håber hun er ok!

  heart the shoes! ville ønske mine ben var cut for booties.

 11. Jeg er så betaget over, at du kan flette din hår sådan. Jeg er trods alt uddannet frisør, men får for ondt i armene , hvis jeg skal stå fr længe med mit kæmpe garn for at flette det fx bagpå.

  Hvornår får du svar på Penny´s prøver? Uhh det er noget af det værste, de små er jo som børn for en!

  <3
  Pia Sabine

  1. Hehe mange tak :) Har flettet mange, mange hestemaner og -haler i min ridepigetid, så tror det er derfor :)

   Får svar i morgen, så går og er lidt smånervøs og håber på det bedste…

 12. Min hund har også engang haft det sådan, da han bar lille… Troede virkelig vi skulle miste ham, fordi han var sløv og ikke spiste, men bare havde dårlig mave og opkast.. og det varede i flere uger!!! Vi købte sådan en hoppe-bold, der kunne komme mad i. Dyrlægen sagde, at så blev det sjovere at spise, og så fik den en form for skånemad. Tror det varede 3-4 uger, men pludselig var han rask – og har aldrig fejlet andet (han er lige blevet 7 år).

  Håber smukke Penny bliver rask. Er helt vild med hende :)