look of the day: casual friday

Outfit details: Jeans Massimo Dutti// tee Topshop// shoes from market in Barcelona// bag Mulberry

Har haft mægtig travlt i denne uge med speciale, praktikrapport, boligjagt, undervisning af mine hold og så alt det løse. I onsdags holdt jeg foredrag om bloggen og modeblogging generelt på Medie- og Journalisthøjskolen. Mægtig spændende var det for mig at prøve noget helt nyt og ‘undervise’ med en helt anden hat på end jeg plejer. Så nu glæder jeg mig til fredagssushi og kølig hvidvin med en af mine gode veninder, som jeg ikke har set længe. Resten af weekenden skal bruges på madfestival, undervisning, brunch og agilitystævne.

Har lige været nede på stranden at bade med Penny-dyret og sidder nu og drikker kaffe og stener valg-tv med en lun border collie på fødderne. Rart.

God weekend til jer fineste!

ps. Har fundet en vinder af Nelly-konkurren, men venter lige på at få et smart billede af vinder-outfittet, så trækker altså lige spændingen til på mandag.

Have a great weekend!

(Visited 200 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Hej Emily.

    Det her handler ikke om dit outfit men om det du står foran, nemlig dine reoler på væggen. Er det BILLY reoler fra Ikea? Hvis det er, holder kvaliteten så?

    – Maring

  2. åhhh hvor jeg bare er SÅ forelsket i din taske :) den er simpelthen så fin, så fin.
    Elsker forresten når du laver ‘hverdagsindlæg’ som disse. De er dejlig personlige og viser et rigtigt godt billede af dig. Knus Katrine

  3. Jeg elsker dine negle på det billede her! De giver virkelig dit outfit et ekstra pift.