look of the day: match

Outfit details: Knit H&M// jeans Filippa K// bracelets Hjerteforeningen (gave/gifted)// flats The Kooples// bag Balenciaga – Penny is wearing a Marityn Dog collar

Penny og jeg i parken. Hun har snart længere ben end mig. Men der skal selvfølgelig heller ikke så meget til…

Har I set de nyeste støttearmbånd fra Hjerteforeningen? Kugler af ahorntræ og i forskellige farver, så pæne alene, sammen med et ur som her eller med en masse andre armbånd i forskellige materialer. Køb dem lige her eller i supermarkedet, Matas og mange andre steder.

Og hey, hvor er I bare seje med hensyn til Nelly-konkurrencen! Er helt blæst bagover af alle de cool outfits i finder frem til. Det er nogle piger med god smag, der læser med her :)

Mandagsklem

(Visited 268 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Hvor er det dejligt at se du har ALLE armbåndende.
  Og Penny er SÅ sød.
  Og du ser også rigtig sød ud, hehe :D

 2. Godt man har en gravhund, så man med garanti har længere ben end den .. ;) Ej, dig og Penny matcher hinanden godt, synes jeg!

 3. hold da op, hvor er hun bare blevet stor..hun er da næste helt udvokset er hun ikk? jeg er også helt vild med halsbåndet. Kan man få et der er mindre tøset til min Anton :-D
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

 4. Emily, din blog er er så fin, og jeg er en skamløs copycat. Jeg skal forbi Matas og have de smukke hjertearmbånd og glæde mig over at støtte det gode formål. Og så skal jeg forbi H&M og investere 79,95 i at blive Emily-cool på den sort-hvide garconne facon. Penny-pigen får du til gengæld lov til at beholde, så vi kan få flere søde billeder af hende. :)

  1. MAnge tak og ja, helt enig mht PW, blev lidt skuffet tror jeg. Altså det kan man jo slet ikke tillade sig, men det stemte ikke overens med det billede jeg har af hende…

   1. I know right. Hun var/er alt for stille. I mit hovede er hun en rabenskralde.
    Man kan håbe at hun giver den mere gas, når serien går igang.

 5. Nice sweater ;-) Håber Penny Lane har det bedre. Albert nød jeres selskab. Det gjorde hans mor også, hun var dog rimelig mast, efter to halsende krapyler. De røde hundeøjne udviklede sig til en dum øjenbetændelse :-(
  Knus!

 6. Hej Emily :) Hvor er Penny dog blevet stor og sikkert også lige så sød :) Det er verdens bedste blog du har og den er og bliver min nr 1 !!
  Knus Anne.

 7. Jeg tror ikke at jeg kan få nok af Penny, hun er så sød. Elsker din blog og kigger forbi stort set hver dag. Gode billeder, gode indlæg og sød person.

  Mange hilsner Merete

  kig også forbi min blog
  asinstyle.blogspot.com