look of the day: weekend

Outfit details: Knit Nué Notes// shorts + sunglasses H&M// clogs Swedish Hasbeens// bag Mulberry

Den blåstribede trøje er sæsonens eneste udsalgskøb for mit vedkommende. Må efterhånden være den modeblogger (hvis jeg da overhovedet er en sådan), der shopper allermindst, hehe. Men sådan har jeg altid været. I nogle perioder køber jeg ofte nyt og går i butikker på nettet såvel som i virkeligheden hver eneste uge og i andre perioder har jeg slet og ret ikke lyst. Og så skal man vist bare lade være.

Men da jeg så denne trøje, som jeg har magen til i to andre farver også, til halv pris til Nué’s udsalg, brød jeg lige shoppingtørken for en kort bemærkning. Og mon ikke indkøbslysten kommer igen engang? Men kan godt mærke at jeg bliver mere og mere ‘kedelig’ hvad det angår, jo ældre jeg bliver. Færre impuls- og fejlkøb og flere lidt større og mere gennemtænkte investeringer. Og en efterhånden ganske gedigen garderobe jeg kan blive ved med at genopfinde og det minimerer selvklart også behovet for nyt. Det bliver jo heldigvis nemmere efterhånden som man lærer sig selv og sin stil og smag bedre og bedre at kende. Eller hvad synes I?

(Visited 239 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Det var dog det lækreste outfit jeg har set menget længe!! Jeg har lyst til at hoppe i det hele – det er sjældent det sker :)

  Jeg kan godt forstå du er (den heldige) indehaver at trøjen i 3 forskellige farver – den er SÅ lækker!
  Mht. til impuls og fejlkøb, så gør jeg dem stadig, men sætter klart mere pris på kvalitet frem for kvantitet efterhånden :)

  /Malou
  http://superkarlaogmille.blogspot.com

 2. så sød bluse!!, mon udsalget er helt slut? ;)
  Jeg har det på nøjagtig samme måde, hvad angår forholdet mellem kvalitet og kvantitet. Jeg er bevidst om, at jeg bliver langt gladere for ting i god kvali, men alligevel glemmer jeg det til tider og kommer hjem med ting, der er grimme efter bare et par vaske… Dog er jeg helt færdige med sko, der ikke er i ægte skind – fødderne skal vi gå på hele livet :)

  Flot ser du ud!

  /Sidsel

  http://www.runz-montage.blogspot.com

 3. Du ser super ud! :) Men det er vel ikke så vigtigt at gå og putte sig selv i kasser? Jeg synes, at du er en skøn blanding af mode, hund og mad :) Og lidt modeblogger må du da være, når du bliver inviteret til modeuge ;) Bliv ved med at skriv og gør som du plejer, det er det der gør dig til en af mine favoritbloggere :)

 4. Jeg er helt sikkert blevet mere opmærksom på at købe færre og bedre ting end tidligere, hvor det at shoppe var en hobby, uanset behov eller ej.
  Nu tager jeg mig selv i at sige “nej, jeg skal egentlig ikke ind at kigge. Jeg mangler jo ikke noget!”.

 5. Det må jeg give dig helt ret i mht. shopping. Jeg ser det dog som en fordel, for nu er jeg villig til at lægge flere penge for ét godt køb – penge som jeg har, fordi jeg ikke har snolret dem væk på “ubrugelige” impulskøb. Ofte er købene mere velovervejede og JEG har lært at gå ud af butikken, selvom jeg har set noget jeg er vild med – for lige at se om jeg stadig tænker på “det udvalgte” i mere end blot 5 minutter efter :) Hvis jeg ikke kan få tankerne fra det, så er det værd at købe :)

 6. Arh, jeg ved nu ikke…jeg er stadig vild med at shoppe…men jeg er enig i at der er længere imellem fejlkøbene. Nu shopper jeg bare generelt for meget :P
  Du ser rigtig fin ud – søde briller :)

 7. De bluser er så fine! Købte du den i butikken eller på hjemmesiden? Kan nemlig ikke de dem på udsalg på hjemmesiden…

 8. Du er fin, fin, fin! Farverne harmonerer virkelig godt sammen, og må jeg ikke nok få dit flotte hår, når du engang bliver træt af det? :)
  Jeg ved ikke, jeg synes egentlig ikke, jeg har ændret mig mht. shopping; der kommer ligeså mange fejlkøb og impulskøb og butikken-lukker-om-tre-minutter-køb med hjem, som for et år siden og to år siden. Men jeg er så også blevet bedre til at sælge mine ting videre og hele tiden rydde op i min garderobe, så jeg kun har det, jeg går med og stadig synes om.

 9. Hej..
  Jeg er lidt nysgerrig, hvad har du givet for din(/dine) brugte Charles Eames stole?
  Tak for en rigtig fin blog.

 10. Fin trøje. Så den og dig og hund in action på vej ned ad Strøget tidligere i dag. Det så hyggeligt ud!

 11. Jeg er en ret ivrig shopper og der er kommet mange gode udsalgskøb med hjem de sidste par måneder. Nu har jeg lige rundet ‘shoppebølgen’ af med en fantastisk og meget ønsket taske, så nu er der dømt shoppepause. Jeg skriver op, hvad jeg køber af tøj og accessories hver måned, og det hjælper mig dels til at holde styr på hvad og hvor meget jeg har shoppet og med at stoppe op og tænke mig lidt om, før jeg køber, fordi jeg skal hjem og ‘stå til regnskab’.

  Men jeg er blevet mere bevidst om at købe ting, jeg virkelig er forelsket i og undlade at købe de ting som ‘jo kunne være fine nok at have og dem kan man jo altid bruge’. Jeg skal helst have lyst til at tage det i brug med det samme, ellers lader jeg det ligge. Så der er kommet mere styr på fejlkøb i det hele taget :)

 12. Ih du har nogle fine billeder :) Er helt vild med kraven – jeg lagde mærke til at du også havde den på, på dit blurange billede ;) Er det en løs krave eller havde du bare t-shirten under den fine bluse? :)