Små ting

illustrations

{Dejlige souvenirs fra ugen. Illustrationer fra polterabend og buketter fra torsdagens middag}

Oh la la! Sidste uge var en af de helt travle, men også helt gode. Og virkelig også en omgang godt og blandet med alt fra skateboard-træning og Tivoli-ture om aftenen (man keder sig ikke med Drømmemanden), til oplæg, lancering, store beslutninger og spændende ting i pipelinen i dagtimerne.

Nå ja, og så lige en polterabend at slutte af på. Virkelig dejligt når sådanne 7 dage kan byde på så meget forskelligt, godt og udfordrende og man samtidig har overblik og ro til at nyde det.

Det bliver spændende at se, om jeg kan mønstre samme balance denne uge. For den er pakket mindst lige så tæt og forskelligartet som den forgående, men med den lille krølle, at vi rejser tidligt lørdag morgen, så der er lige en del sager der skal afsluttet og afvikles inden.

Jeg håber, at I får en helt og aldeles mægtig uge <3

penny

{Det her fjæs om morgenen}

churros

{Churros i Tivoli}

{Nye sneakers og nyt Vogue}

fnugrulle

{Pæneste fnugrulle. Og ja, jeg er nem at begejstre ;)}

{My Little Pony fornemmelser hos blomsterhandleren}

chicks by chicks

{Bedste frokost to go herfra}

hello kitty

{Hello Kitty plaster (apropos at være nem at begejstre, ahem)}

{Solnedgang sådan her}

(Visited 2.641 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg elsker, at du er nem at begejstre – du virker til at have verdens største jahat, og det smitter! Gid jeg kunne have været med til polter – jeg glæder mig ekstra til at feste med jer alle sammen til brylluppet.
  De der plastre har vi i øvrigt også herhjemme, og min datter er vild med dem :-)

  1. Dejligt hvis det endda smitter! Du var med i ånden og så meget i lige måde mht. Italien :)
   Haha… ja jeg er ikke bare nem at begejstre men også uhørt barnlig ;) Kram

 2. Du er lige så let at begejstre som mig – det er simpelthen så fantastisk at have sådan! Og hvor ser de blomster altså bare fine ud – og den solnedgang! Hvor er den smuk. Hvad angår plastrene, så er de også at finde hos mig ;)

 3. Hvordan får du tid til alt dette, når du også har en hund ? Er han så blot alene hjemme ? ( spørger fordi jeg har samme udfordring )

  1. Hej Lykke, forstår dig fuldt ud, det er altid en kabale, når ellers man er en god hundemor og ikke vil have de skal være for længe alene (for mig er det max. 8 timer pr. dag). Jeg er MEGET heldig at have verdens bedste hundebedsteforældre (mine forældre), der passer Penny, når jeg er i tidsnød og endda bortfører hende (til hendes store tilfredshed) med i sommerhus i lange perioder her om sommeren :) Jeg savner hende sådan i de perioder, men jeg ved at hun har det for lækkert og nyder pensionisttilværelsen med ekstra lækker morgenmad, lange gåture og masser af opmærksomhed. Klem Emily