Små ting

beautiful mess

{Når ens skrivebordsrod er for pænt til at rydde op}

Min mandag morgen ser stort set altid sådan her ud: Efter morgenluftetur går jeg i bad, laver morgenmad og kaffe og så sætter jeg mig ellers ned og spiser, drikker en kop eller to og går kamera og telefon igennem for hyggelige øjeblikke og fine sager til  Små ting. Ellers prøver jeg egentlig at holde måltider og arbejde/telefon adskilt, men på ugens første morgen gør jeg altså en undtagelse.

Det er den hyggeligste mandagstradition, sådan at genopleve den forgangne uge og udplukke det man allerbedst kunne lide ved den. Og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme, også selvom bilelderne ikke skal bruges til noget konkret. Det er nemlig alletiders taknemmelighedsøvelse uanset hvad. Og sådanne bliver man i godt humør af.

Og sidste uge var virkelig vidunderlig. Og så proppet med gyldne øjeblikke at der havde været rigeligt til et par uger, men sådanne herligheder har det jo gerne med at klumpe sig lidt sammen.

Jeg havde debut på mit nye kontor inde i byen, var til en masse spændende arrangementer i anledning af modeugen, løftede sløret for min egen essie-kollektion og var til det smukkeste bryllup. Blandt andet…

Jeg håber, at I får en dejlig mandag og en helt forrygende ny uge <3

embroidered jacket denim

{Nyt kontor og ny jakke, så mine nye ‘kollegaer’ ikke er i tvivl om hvad jeg hedder ;)}

smoothie bowl

{Mandagsmorgenmaden som akkompagnerede billedudvælgelsen}

Processed with VSCO with f2 preset

{Til møde på mit agentur, Social Zoo}

lala berlin show

{Det her bliver jeg fortsat lige benovet over og den 16-årige Emily indeni mig, må stadig lige knibe sig i armen}

pink skies

{Når man pludselig kigger til højre på (regnvejrs)cykelturen og himlen ser sådan her ud}

malene birger show ss17

{Malene Birger stod for et af modeugens flotteste show. Min yndlingsmodejournalist var enig…}

Processed with VSCO with a5 preset

{… og de løb ligeledes afsted med prisen for Årets Havefest, hvis I spørger mig}

lovenote

{De sødeste Love Notes}

Processed with VSCO with a5 preset

{Og apropos kærlighed: Smukkeste brudepar og fineste vielse og reception. Yndigt, men med kant og så utroligt gennemført. Havde vand i øjnene non-stop. Vil have Cathrine som wedding-planner, hvis jeg skal giftes}

(Visited 3.583 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Apropos bryllup: Havde Rockeren lavet et fotoforbud eller lagt alle jeres telefoner i en kasse? :-)

  Hverken du, Acie eller Christina postede specielt meget på fx insta og snap og når man nu ved, hvor flittige I er og at det åbenbart var et helt fantastisk bryllup (of course), så var vi nogen på sidelinen, der sad og heppede på et livefeed. Der ikke kom.

  Altså, selvfølgelig skal man være til stedet i nuet og ikke sidde med snuden i sin telefon, det er jo også uhøfligt, men det var så slående, at I alle var fraværende, så det fik mig til at tænke om der måske var en plan / instruks ? :-)

  1. Haha tænkte faktisk det samme – også at location først blev afsløret dagen efter ;) Fred være med det dog.

  2. Haha… nej hverken forbud eller telefonbeslaglæggelse ;) Jeg var ‘bare’ til vielse og reception, så havde travlt med at hygge, skåle og snakke med folk og syntes at et par snaps + et billede på Instagram var alt rigeligt og alt jeg havde tid til :)

   Dog tror jeg der var en fælles forståelse af at Cathrine selv skulle have lov at ‘åbne ballet’ og vise kjole osv først selv. Men ikke noget, der var blevet sagt på forhånd.

   Klem E

 2. Hvor ser den uge altså bare ud til at have været god. Den smoothie bowl ser virkelig god ud :) Og jeg er helt enig med dig, når det kommer til at kigge sine billeder fra den forgangne uge igennem. Det er en rigtig god måde at minde en selv om alle de gode ting, der sker i ens liv :)

 3. Hej Emily

  Spændende indblik i din uge!

  Kan du ikke forklare, hvad dit agentur laver for dig? Jeg besøgte deres website, men blev ikke meget klogere;-)

  Og jeg fanger altså ikke helt den kommentar med “{Det her bliver jeg fortsat lige benovet over og den 16-årige Emily indeni mig, må stadig lige knibe sig i armen}”

  ;-)

  1. Hej Jeanne,
   Dejligt at høre. Min agent fungerer både som sparringspartner (hvilket er så rart, når man ellers står for alting selv), manager og så tager hun sig som regel af kontakt og forhandlinger m.m. i forhold til de brands jeg arbejder sammen med. Altsammen i tæt samspil med mig, akkurat som du måske kender det med en agent/manager fra eksempelvis sports- eller musikverdenen.

   Hehe… det var blot en reference til at mit 16-årige jeg nok ville være meget benovet over at sidde på første række til modeshows. Jeg var en meget modeinteresseret teenager og det var noget jeg fantaserede meget om. Altså at blive inviteret til modeshows :) Knus Emily